Dödlig hämnd…

tredje delen i erotic crime trilogin  är påbörjad! Plötsligt händer det eller snarare, tiden är mogen.

Det är med visst vemod jag öppnar upp manuset i Scrivener men där är Alice och Tyler, väntar på mina instruktioner. Tills de får egna idéer, som inte brukar ta så lång tid ska påpekas. Men för tillfället är jag chefen!

Det är ett gäng poliser som har stora utmaningar framför sig i den här avslutande delen och på ett sätt speglar det även mitt eget liv just nu. Därför känns det så rätt att få ner storyn nu och gårdagskvällens/nattens skrivpass gick över förväntan. 1500 ord är inte illa men då har jag ett synopsis som jag delat upp så att jag vet vad jag ska skriva i varje kapitel. Blivit en strukturfantast och det är skönt, känns tryggt för jag har en tendens att flumma iväg.

Nu stundar även skrivkursen i London vilket ger mig möjlighet att få vara på plats, där Alice och Tyler befinner sig för att kunna få fram de ack så viktiga miljöbeskrivningarna och använda alla sinnen.

Jag ser verkligen fram emot att få skriva den här boken, och nu är jag äntligen redo och det ska bli fantastiskt att få hänga med gänget igen.

Fingerprints heart

 

 

Mina böcker kommer ut….

i Danmark och Norge. Galet kul! Halv nordisk författare kan jag titulera mig snart 🙂

Översättningen på Dödlig åtrå är snart, om inte redan klar och efter den följer Dödligt dubbelspel. Känns smått overkligt för jag har haft så mycket annat att tänka på men när förlaget meddelade status pirrade till i magen. Ny marknad och nya läsare ❤

Snart åker jag till London på en skrivarkurs och till min älskade pub, The Victoria. Att i dagarna fem få sitta i biblioteket på övervåningen, insupa atmosfären, dricka Pimms, umgås med likasinnade och ägna mig åt det jag älskar mest. Skriva ❤

Jag ska även göra en hel del research när jag är där till Dödlig hämnd, den sista och avslutande delen i erotic crime-trilogin. Det känns lite vemodigt att äventyret med Alice & Co kommer vara över nästa år men vem vet…jag har inte skrivit slutet ännu 😉

Å andra sidan har jag så många roliga skrivprojekt på gång så det kommer inte kännas tomt utan nu kan jag ägna mig åt andra kreativa samarbeten som kommer göra mig till en bättre författare.

Men att ha släppt tre romaner och ett gäng med erotiska noveller, i både e-boks format och audio kommer nog göra att jag firar stort nästa år. Får klura på vad det kan vara 😉

Featured Image -- 3887Många kramar ❤ ❤ ❤

 

 

Fram med piskan….

och då menar jag bildligt talat.

Som författare behöver vi alla olika motivationsfaktorer för att sätta oss och nöta både sittfläsk och story.

Mitt nyårslöfte var att fokusera på mig själv och skrivandet. Bägge har legat långt ner på livets topplista under en längre tid men inte längre.

Mitt livsmotto är att jag inte vill dö nyfiken och det har gjort att jag sitter här idag med fantastiska skrivarvänner och ett förlag som tror på mig och mitt skrivande.

Jag har många projekt på G och det kanske skulle kännas betungande men för mig är det ren och skär glädje. Till och med kärlek. För det är det som det här skrivandet handlar om. En euforisk känsla som fortplantar sig genom varje cell i kroppen. Det är en drog man inte kan vara utan och jag blir gärna hög på den. Om och om igen.

Mina droger det här året är:

Romance-projekt med författarkollega Anna Keiler. Råmanus håller på att jobbas fram till att vi åker på Romanverkstad i London i maj.

Tredje och avslutande delen i Erotic Crime trilogin med titeln Dödlig hämnd

5 erotiska noveller i e-boks format på mitt eget förlag, Ahlenius Publishing

5 erotiska noveller i ljud och pappersformat på Hoi Förlag. Samma noveller som ovan.

Sedan ett hemligt projekt än så länge med en författare som jag ser verkligen ser fram emot. Huvudingrediensen är erotik men vi kryddar det med ytterligare en genre-ingrediens som jag tror ni kommer att älska! Än så länge hemligt även vem författaren jag skriver ihop med och allt för att hålla er på halster 🙂 Nu jobbar vi fram ett synopsis för det här projektet är något vi bägge två ser fram emot och självklart vill ska bli så bra som vi bara kan göra det. Vilket kommer bli helt freaking awesome ❤

En novell tillsammans med en känd erotikförfattare som också ska bli intressant att få ihop då vi skriver väldigt olika inom samma genre.

Som sagt mycket skrivande och det ska även bli skrivande på den här bloggen som har legat alltför länge i dvala. Inga ursäkter utan nu kör vi.

Featured Image -- 3887

Love you ❤

 

 

 

 

 

Amanda Tartt gästar Susanne Ahlenius

Det är härligt att prata med kollegor som skriver i samma genre som en själv och idag har jag återigen fått möjligheten att prata lite med Amanda Tartt.

img_6598-v6-1960s-v2

Det är en kvinna som jag beundrar väldigt mycket för hon skriver i en takt som liknar en lavin i de franska alperna.

Erotik är roligt, underhållande och lustfyllt att skriva om men också svårt och där tycker jag Amanda har hittat och skapat sig en röst i havet av alla erotiska berättelser som finns till bjuds.

Hej Amanda, du besökte mig i mars 2015. Då var du debutant med din första novell Choklad. Vad har hänt sedan dess?

Ja jösses, vad tiden går. Först och främst vill jag tacka för att jag får komma tillbaka och hälsa på igen 😉

Det är sant, det har hänt en del. Fem noveller till har det blivit. Och en ny hemsida, som inte är så ny längre.

 Och så har du blivit utgiven på engelska – berätta mer om det!

Ja, det har varit jätteroligt. Vi översatte två noveller, Choklad och Champagne DP, till engelska och gav ut dem på Amazon. Förlaget (Hoi Publishing) har gjort ett fantastiskt jobb med att marknadsföra dem, så min engelska Facebook-sida har många fler följare än den svenska. Jag funderar just på när vi skall göra samma sak med nästa två.

Nu har du en annan stor sak på gång.

Ja, i dagarna släpptes alla mina svenska noveller som ljudböcker. Vi hittade en underbar inläsare, Hanna Lund, som älskade novellerna och läste in dem alla på en helg, fast hon egentligen bara skulle läsa in ett röstprov. Vi hade å andra sidan talats vid på telefon innan och visste att vi gillade varandra. När jag hörde ljudprovet var jag såld. Hon läser underbart bra och jag är så nyfiken på vad alla läsare och lyssnare skall tycka.

 

amanda_tartt_6_noveller_samlingsvolym_cd

 

 Vad har du lärt dig under de senaste snart två åren?

Otroligt mycket! Först och främst har jag blivit mer bekväm i mitt skrivande. Kanske var jag lite trevande i början och vågade inte riktigt ta ut svängarna. Det tycker jag att jag gör nu. Sedan har jag lärt mig en hel del om marknadsföring. Det gäller att synas! Jag försöker att göra det på sociala medier så mycket som möjligt. Och så har jag som sagt lärt mig att bygga en hemsida: amandatartt.com. Tack för dina tips där, Susanne.

 Har du andra planer också?

Ja, lite visioner måste man förstås ha 😉  Jag har börjat skissa på en roman, men jag skall ärligt säga att det tar mer tid än jag tänkt. Inte minst gäller det att få en balans mellan erotik och en riktigt spännande story. Jag har en kommit en bra bit och hoppas att den blir klar under 2017. Under tiden skall jag allt också skriva ett par noveller till.

Alla på ch-temat?

Ja, jag tycker att det var en kul grej. Men kan ju skriva noveller enligt ett särskild mönster och hitta en massa olika teman. När jag skrivit Choklad och sedan uppföljaren Champagne DP, insåg jag att det var huvudpersonen Sanna som var viktig i mina berättelser. Sedan funderar jag på ett ord på ”ch” som känns bra och som inspirerar mig till någonting hett och spännande. ChevalierChiantiChancery Lane och nu senast Chevy har sett världen i år. Och jag har ett par sådana till på listan …

 

chvn_omslag-2

 

Och så till sist frågan som alla ställer sig: hur mycket av dig själv finner vi hos Sanna?

Ha, ha, ja det är väl en bra fråga. Om du undrar om Sannas upplevelser är mina egna, så får läsarna nog undra ett tag till. Men självklart har Sanna mycket av min personlighet. Hon älskar att resa och det är inte en slump att novellerna utspelar sig på olika platser. Hennes nyfikenhet kan jag också känna igen mig i.

Vad roligt att du ville komma hit och ”prata av dig lite”, Amanda. Lycka till med alla dina projekt!

Tack själv, för att jag fick komma hit. Jag vet att det är lite tidigt, men samtidigt går tiden så snabbt; God Jul till dig, Susanne, till familjen och till både dina och mina läsare! Kanske finns det klappar av både dig och mig i tomtens säck 😉 Merry Christmas (hoppla, där har vi ett ch-ord till, att ta med oss till nästa år …).

Hello

from the other side.

Can you hear me?

I am in NaNoWriMo mood.

Idag började NaNoWriMo och äntligen har jag fått tummen ur och börjat skriva på den sista delen i min erotiska deckartrilogi. Den kommer bli så förbannat bra att jag redan nu längtar efter att du ska få läsa den.

Tempo, cliffhangers och vändningar utan dess like kommer fylla den här boken. Och när du tror att du vet vad som ska hända ställs allt på sin spets och du kommer ifrågasätta vad fan författaren håller på med men häng med till slutet så lovar jag dig en lustfylld och underhållande läsning ❤

Kram ❤

nanowrimo_2016_webbanner_participant

 

 

 

 

 

Skriver män bättre än kvinnor?

En artikel jag reagerade på förra året men som jag inte har haft tid att reflektera över.

Skriver män bättre än kvinnor? Diskutera gärna fritt i kommentarsfälten här på bloggen.

Eftersom jag är en kursmissbrukare när det gäller skrivkurser så har jag noterat att merparten på de här kurserna är kvinnor. Varför är det så?

Är vi kvinnor mer av ett flockdjur? Vi gillar att stötta varandra och vill ha det där sociala och få bekräftelse på ett annat sätt än män? Träffa likasinnade och bara njuta av det skrivande livet, eller?

Om jag tänker på det själv så läser jag merparten böcker skrivna av kvinnor. Kan inte svara på varför men det sker nästan automatiskt utan att jag tänker på det. Kanske har något att göra med mina val av genre. Kanske män läser merparten av böcker skrivna av män?

Intressanta reflektioner och som alltid kan det bli intensiva och roliga diskussioner kring män, kvinnor och sång litteratur.

P.S Ber om ursäkt för den långa bloggtorkan, jag har haft en intensiv vår och sommar 😉

 

 

 

 

Erotik och ännu mer erotik

Ahlenius Publishing heter mitt företag, och som namnet säger är det ett förlag. Men jag har inga publicerade alster i det. Ännu.

Ett av mina mål sedan jag började skriva har varit att bli en känd författare inom den erotiska litteraturenDe två böckerna (Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel) som jag har skrivit hittills är inga renodlade erotiska berättelser, utan erotic crime, som jag kallar det.

Jag älskar att skriva erotik, och nu är det rätt i tiden att sätta igång med idéerna som jag har haft i huvudet ett tag. Vissa saker måste få mogna men sen är det bara att köra.

Mitt förlag kommer enbart vara inriktat på erotisk litteratur och bit för bit kommer jag ett steg närmare till att publicera mina alster. Jag kommer börja med e-böcker och då e-noveller. Jag har idéer till längre berättelser och i förlängningen, när jag kommer känna mig mogen så kommer jag att anta andra författare men det får bli en senare fråga.

Jag har registrerat domännamnet ahleniuspublishing.com och .se så att det är klart. Sedan har jag tecknat avtal med Bokinfo. Har även tecknat ett avtal med Elib som kan hjälpa mig med konvertering och producering av e-böcker. Jag vill lära mig att skapa e-böcker själv men just nu finns inte tiden till det, utan det får jag sätta mig med senare.

Vill även lära mig att göra egna omslag vilket då kräver ett designprogram, och för det måste jag gå kurs. Jag älskar förvisso kurser men här har jag insett att tiden och kunskapen inte finns utan då anlitade jag ett proffs istället. Mia vet precis vad jag vill ha, och vi jobbar så jäkla bra ihop.

Omslagen färdiga och jag är supernöjd. Vilken kick att se de växa fram. Men det är inte bara omslag utan hur förlaget profilerar sina alster. Du ska veta att det du läser från förlaget håller hög kvalité.

 

01_Gavan

 

04_Sveket

 

02_Logner

 

05_Korset

 

03_Klimax

 

06_Lust

Loggan är också färdig, och Mia fick ihop den så jäkla snyggt på omslagen då hon la till de snirkliga vingarna på Djävuls hjärtat.

Nu ska jag bara se till att skriva färdiga novellerna. Gåvan är färdig och det är den novell som finns i Dödligt dubbelspel som bonusmaterial.

Serien består av sex erotiska relationsnoveller och undertiteln är sex nyanser av kärlek där vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken. På ett eller annat sätt.

Först ut är Gåvan. Maria är framgångsrik inom förlagsvärlden men på det privata planet har hon svårt att känna sig tillfreds. I sin relation med sambon Erik är inget enkelt längre och hon ifrågasätter om hon någonsin har älskat honom. 

Hennes barndomsvän, Johan, gör inte tillvaron lättare när han plötsligt river upp känslor som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan.

Under en helg ställs allt på sin spets och Maria måste välja. Ska hon lyssna till sitt hjärta eller följa förnuftets röst? 

Lägg förlaget och loggan på minnet för jag är här för att stanna och sprida en underhållande och lustfylld läsning ❤ ❤ ❤

 

Sveriges författarförbund

Utdrag från Författarförbundets hemsida: Grunden för medlemskap är att man har publicerat ett omfång av två verk eller två översättningar som håller en viss kvalitet.

Jag ansökte om medlemskap för ett tag sedan och jag var lite bekymrad över orden viss kvalitet.

Förhoppningsvis satte inte invalsnämnden kaffet i halsen när de hade läst färdigt 🙂

Jag har ansett mig själv som författare sedan dag ett men det här är ett bra kvitto på att jag har lyckats och ännu ett steg på min väg mot fortune and fame ❤

 

Författarförbundet

Önskar er en fin kväll!

 

Pressmeddelande Dödligt dubbelspel

img_4023

Nu har det gått några veckor sedan del två, Dödligt dubbelspel, i min erotiska deckartrilogi skulle släppas. Tyvärr fick boksläppet ett abrupt slut när omslaget visade sig vara fel men jag bröt ihop och gick vidare 😉

Nu har jag lagt det bakom mig och den omtryckta boken har äntligen inkommit till lagret.

Idag gick förlagets pressmeddelande ut och nu är det full fart framåt.

Är du intresserad av ett recex så kan du med fördel mejla dina uppgifter till info@hoi.se och ange recex Dödligt dubbelspel i ämnesraden.

Om du istället vill köpa ett ett signerat exemplar kan du med fördel gå till fliken ”Beställ ett signerat exemplar”

Till er som redan har kontakt mig och vill köpa ett signerat ex så kommer böckerna hem till mig i mitten på denna vecka och jag skickar så fort jag bara kan.

Vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som tålmodigt väntat på boken och jag hoppas att ni kommer att tycka om den  ❤

För er som istället gillar ljudböcker finns den på Storytel. 

Kram ❤