och så mycket har hänt i mitt liv, både privat och som författare och jag funderar på om det ens är lönt att börja skriva om det.

Hemsidan är mitt ständigt dåliga samvete, för jag har hittat en annan plattform som jag trivs bättre med. Instagram.

Jag står i valet och kvalet om jag ska ha kvar den här sidan men jag har lagt ner så mycket tid under så många år och fyllt den med massor av innehåll att det svider att ha tankar om att avsluta den. Men man ska ha både ork och lust att fylla den med innehåll.

Jag har besök dagligen här inne, absolut inte många och om jag la ner lite mer tid skulle det kanske bli bättre. Både för dig som besökare och för mig som skriver.

Frågan jag ställer mig är, har bloggandet spelat ut sin roll eller är det bara jag som inte orkar hålla igång flera plattformar. (Facebook, Twitter, Instagram och företag) Eller så får jag se till att bli bättre på anpassa vad och när jag vill säga saker i de olika kanalerna.

Det jag gillar med hemsidan är att man kan se den som en dagbok och det är kanske det jag ska ha den till. Vi får se hur jag gör men till er som följer mig och som följt mig här vill jag säga ett varmt tack ❤

Om ni inte redan följer mig på Instagram är det bara att klicka här.

 

Featured Image -- 3887