just nu är det full fart mot Bokmässan i Göteborg och en av höstens stora event som ska bli galet kul att få vara med om men det finns något jag längtar mer efter….

Jag har varit med i NaNoWriMo från 2011 och nästan alla år förutom 2015. Vet inte vad det är men jag blir så pepp på att skriva 50.000 ord på 30 dagar och det är helt galet egentligen! Men att tävla mot sig själv och att se ordräknare när man nått sitt mål varje dag på 1667 ord ger mig en skön känsla i magen.

unnamed-61

Att frikoppla den inre redigeraren och bara köra är en häftig känsla. Och det är inte alltid det blir kvalitativa ord men det blir något och det är det som räknas, för ur det här föds ett manus som senare blir en bok.

De senaste åren har jag strukturerat upp det jag ska skriva, en synopsis där jag vet i vilken riktning jag ska ta mig och vad jag ska skriva. Det var så här skrev jag Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel (som jag tyvärr fick radera en hel del i) men det gjorde mig inget utan jag älskar NaNoWriMo. Jag skriver och det är huvudsaken.

I år har jag tagit det ett steg längre på grund av allt som hänt i mitt liv, behöver komma bort, ägna mig helt och fullt åt skrivandet, inget som stör. Vad gör då tjejen som aldrig gör något halvdant?

Jo, hon hyr ett hus många mil från Stockholm och alla måsten. Ett hus där det finns en öppen spis och allt man kan tänka sig såsom öppna landskap, havet på ett visst avstånd  och en miljö att inspireras i. Mellan skrivpassen kommer det bli sköna promenader ner till havet, samla energi och bara vara. Åker direkt hit efter Bogforum i Köpenhamn. Två underbara veckor i ett vackert hus. Det är medicinen för mig så här i slutet på året då jag ska göra ett bokslut på 2017, samla krafter mot ett spännande 2018 som jag vet kommer bli ett fantastiskt år. Känner på mig det redan nu. ❤

Dödlig hämnd ska bli till i den här fantastiska miljön och jag längtar efter att få krypa upp i soffan, höra hur veden sprakar rogivande och där Alice, Tyler, Stewart, Liz och alla andra kommer till liv i den tredje och avslutande delen i min erotic crime-trilogi.

En berättelse som föddes i London 2010 och som avslutas i det vackra skånska landskapet. Jag har älskat varje minut av det här och nu längtar jag efter att få påbörja den sista resan med mina älskade karaktärer, för vet ni? De har börjat prata med mig igen och när Alice & Co börjar prata då är det bäst att jag lyssnar.

❤ ❤ ❤

 

unnamed-56

En vacker gång upp till huset (Örmölla 1838)

unnamed-59

Bildkollage av det vackra huset (Örmölla 1838)

unnamed-2

Så här kommer det inte se ut i November (Örmölla 1838)

unnamed-55

Här tänker jag ta långa sköna bad och tänka ut nästa scen för Alice och Tyler (Örmölla 1838)

unnamed

I soffan tänker jag sitta och skriva framför den varma brasan och knastrande ved (Örmölla 1838)

unnamed-54

Här kommer jag ha en vacker eld som sprakar rogivande (Örmölla 1838)

unnamed-53

En skön säng där jag ligger och tittar ut på det skånska landskapet (Örmölla 1838)

unnamed-52

Vacker utsikt från köket (Örmölla 1838)

unnamed-51

En ljus och rogivande miljö att skapa en bästsäljare i. (Örmölla 1838)