Etiketter

, , , , , , , , , ,

Om man ska göra ett inlägg med mer än ett års mellanrum kan ju det första inlägget vara något väldigt spännande och enligt mig smått overkligt. Och något jag sa till mig själv i början på min författarkarriär var att jag aldrig skulle säga nej till saker som är svåra och rent av ångestfyllda. Som att vara med i TV till exempel.

Fast ångest och oro bott i min kropp den senaste veckan gjorde jag det och när jag nu kan se på inslaget med nyktra ögon, och med alla glada och fina hurrarop jag fått, är jag stolt över mig själv. Och sen var det inte vilket program som helst utan SVT och Kulturnyheterna. Det är stort att vara med på tv och prata om genren jag skriver i och många med mig.

04:14 in kommer inslaget ❤ ❤ ❤

https://www.svtplay.se/video/20605204/kulturnyheterna/kulturnyheterna-30-jan-21-39-2?start=auto

De flesta skriver under pseudonym i den här genren av olika anledningar men jag har från dag ett vetat att jag vill skriva under mitt egna namn. För mig är erotik lika naturligt att skriva om som något annat. Det ska vara lustfyllt att skriva och det ska vara lustfyllt att läsa och lyssna på. Jag älskar att skriva erotik och att se och höra att mina böcker hittar sina läsare och lyssnare är en enormt tillfredställande känsla. Och jag är oerhört glad och tacksam för varenda en som läser och lyssnar på mina berättelser.

Det här är nästan samma inslag.

https://www.svt.se/kultur/ljudbocker-populart-satt-att-konsumera-erotik-ingen-som-vet-vad-du-lyssnar-pa

Jag vill bli känd inom genren men för att bli det måste man ibland visa sig i forum som man inte känner sig helt bekväm i men jag överlevde och det visste jag att jag skulle göra såklart men det är svårt att stå i rampljuset, synas och granskas men jag fick mina femton minuter av berömmelse (det var egentligen några minuter).

Det är en fantastisk exponering då inslaget visades på morgonen, tidig kväll, och även sent på kvällen efter Aktuellt. Plus morgonradion. Och statistiken slog i taket här på hemsidan vilket är väldigt roligt.

Om man inte tillhör den där klicken av författare som alltid skyltas upp stort hos bokhandlare, bussar och tunnelbanor, är det svårt att slå sig fram i bruset av bästsäljare och kändisförfattare men jag är en bit på väg för det här året utkommer jag med en erotisk spänningsroman för Storytel Original och jag utkommer även med den tredje och avslutande delen i trilogin i genren erotic crime. Planerar även att ge ut ett gäng erotiska noveller så man kan väl säga att jag inte har några sysselsättningsproblem.

Jag ska också bli bättre på att blogga och nästa inlägg kommer även det gå i erotikens tecken då min fantastiska författarkollega, Amanda Tartt besöker mig och berättar vad som pågår i hennes liv och karriär. Det blir nästa vecka ❤