En artikel jag reagerade på förra året men som jag inte har haft tid att reflektera över.

Skriver män bättre än kvinnor? Diskutera gärna fritt i kommentarsfälten här på bloggen.

Eftersom jag är en kursmissbrukare när det gäller skrivkurser så har jag noterat att merparten på de här kurserna är kvinnor. Varför är det så?

Är vi kvinnor mer av ett flockdjur? Vi gillar att stötta varandra och vill ha det där sociala och få bekräftelse på ett annat sätt än män? Träffa likasinnade och bara njuta av det skrivande livet, eller?

Om jag tänker på det själv så läser jag merparten böcker skrivna av kvinnor. Kan inte svara på varför men det sker nästan automatiskt utan att jag tänker på det. Kanske har något att göra med mina val av genre. Kanske män läser merparten av böcker skrivna av män?

Intressanta reflektioner och som alltid kan det bli intensiva och roliga diskussioner kring män, kvinnor och sång litteratur.

P.S Ber om ursäkt för den långa bloggtorkan, jag har haft en intensiv vår och sommar 😉