Ahlenius Publishing heter mitt företag, och som namnet säger är det ett förlag. Men jag har inga publicerade alster i det. Ännu.

Ett av mina mål sedan jag började skriva har varit att bli en känd författare inom den erotiska litteraturenDe två böckerna (Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel) som jag har skrivit hittills är inga renodlade erotiska berättelser, utan erotic crime, som jag kallar det.

Jag älskar att skriva erotik, och nu är det rätt i tiden att sätta igång med idéerna som jag har haft i huvudet ett tag. Vissa saker måste få mogna men sen är det bara att köra.

Mitt förlag kommer enbart vara inriktat på erotisk litteratur och bit för bit kommer jag ett steg närmare till att publicera mina alster. Jag kommer börja med e-böcker och då e-noveller. Jag har idéer till längre berättelser och i förlängningen, när jag kommer känna mig mogen så kommer jag att anta andra författare men det får bli en senare fråga.

Jag har registrerat domännamnet ahleniuspublishing.com och .se så att det är klart. Sedan har jag tecknat avtal med Bokinfo. Har även tecknat ett avtal med Elib som kan hjälpa mig med konvertering och producering av e-böcker. Jag vill lära mig att skapa e-böcker själv men just nu finns inte tiden till det, utan det får jag sätta mig med senare.

Vill även lära mig att göra egna omslag vilket då kräver ett designprogram, och för det måste jag gå kurs. Jag älskar förvisso kurser men här har jag insett att tiden och kunskapen inte finns utan då anlitade jag ett proffs istället. Mia vet precis vad jag vill ha, och vi jobbar så jäkla bra ihop.

Omslagen färdiga och jag är supernöjd. Vilken kick att se de växa fram. Men det är inte bara omslag utan hur förlaget profilerar sina alster. Du ska veta att det du läser från förlaget håller hög kvalité.

 

01_Gavan

 

04_Sveket

 

02_Logner

 

05_Korset

 

03_Klimax

 

06_Lust

Loggan är också färdig, och Mia fick ihop den så jäkla snyggt på omslagen då hon la till de snirkliga vingarna på Djävuls hjärtat.

Nu ska jag bara se till att skriva färdiga novellerna. Gåvan är färdig och det är den novell som finns i Dödligt dubbelspel som bonusmaterial.

Serien består av sex erotiska relationsnoveller och undertiteln är sex nyanser av kärlek där vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken. På ett eller annat sätt.

Först ut är Gåvan. Maria är framgångsrik inom förlagsvärlden men på det privata planet har hon svårt att känna sig tillfreds. I sin relation med sambon Erik är inget enkelt längre och hon ifrågasätter om hon någonsin har älskat honom. 

Hennes barndomsvän, Johan, gör inte tillvaron lättare när han plötsligt river upp känslor som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan.

Under en helg ställs allt på sin spets och Maria måste välja. Ska hon lyssna till sitt hjärta eller följa förnuftets röst? 

Lägg förlaget och loggan på minnet för jag är här för att stanna och sprida en underhållande och lustfylld läsning ❤ ❤ ❤