Böckerna jag skriver

Jag har stora ambitioner för mitt skrivande. Inom mig finns en entreprenör och är det något jag vill ser jag till att göra det och den 8 september 2014 debuterade jag med Sveriges första erotiska deckare, Dödlig åtrå. Det är första delen i en planerad trilogi med potential att bli en serie. Förutom min trilogi skriver jag också på en erotisk novellsamling som består av sex noveller med temat ”6 nyanser av sex” 

Baksidestext till Dödlig åtrå:

Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm, blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande, samvetslös och lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring.

Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans?

När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut.

Uppföljaren, del två i trilogin arbetade jag fram under NaNoWriMo 2012 och 2013. Tyvärr har jag frångått det mesta när det gäller det manuset och har nästan fått börja om. Ibland måste man veta när man ska ”Kill your darlings”. Den här berättelsen är fortsättningen på Dödlig åtrå. Alla tre delarna läses i en följd så de är inte klassiskt fristående.

Del två heter Dödligt dubbelspel och utkom den 12 maj 2016 på Hoi förlag.

Baksidestext till Dödligt dubbelspel

Alice Wiklund och Tyler Rimes på Scotland Yard har precis avslutat en omfattande mordutredning. Rättegången är över, seriemördaren sitter inlåst men det räcker inte för Alice. Trots att hon höll på att bli hans sjunde offer vill hon få svar på en fråga som ständigt förföljer henne. Kan ondska gå i arv? Alice får kontakt med Ryan Kendall, seriemördarens tvillingbror. Kommer han att kunna ge henne ett svar?

Alice har återkommande mardrömmar, svårt att hantera vardagen. Hon vill gå vidare, lägga utredningen bakom sig men det är lättare sagt än gjort och när hon hittar ett skelett av ett barn i familjen Kendalls herrgård, blir det början på en mordutredning som kommer att ta dem trettio år tillbaka i tiden.

På teamets bord hamnar ytterligare en mordutredning, en kvinna har hittats död i ett badkar, strypt. Fallet är identiskt med mordet på Alices väninna, Ann von Walden, men vad har de gemensamt förutom tillvägagångssättet? Utredningen tar en oväntad vändning och Alices kollega, Tyler inser att han är anledningen till att Ann blev mördad.

Alice & Co blir indragna i ett dödligt dubbelspel där någon sitter med en vinnande hand och väntar på nästa giv.

Följ med i den spännande fortsättningen, där mord, svek och erotik blandas i en spännande och underhållande berättelse. Du kommer garanterat inte att lägga ifrån dig boken förrän du har alla korten på bordet.

Boken innehåller bonusmaterial: Gåvan, en erotisk relationsnovell av Susanne Ahlenius.

Den tredje boken, Dödlig hämnd planeras att släppas till senhösten 2019.

Jag skriver även på en erotisk spänningsroman för Storytel Original och som utkommer våren 2019.

Sedan har jag mina erotiska noveller som var det som gjorde att jag började skriva 2009 och de heter Gåvan, Lögner, Sveket, Klimax, Korset och Lust 2.0. De finns hos alla nätbokhandlare som Bokus, Adlibris och Bokon och streamingtjänsterna som Storytel och Nextory.

Må så gott så ses vid snart!

Ring bound notebook

Ring bound notebook (Photo credit: Wikipedia)

4 tankar på “Böckerna jag skriver”

  1. Katarina skriver:

    Hej Susanne! Vad impad jag blir av dig! Du lyckas verkligen med det du tar för dig för. Jag håller tummarna för din utgivning och vill naturligtvis beställa en bok så snart den finns att köpa, Heja dig 🙂

    Gilla

  2. Underbart att läsa. Härligt med en plan. Jag tror på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.