Böckerna jag skriver

Jag har stora ambitioner för mitt skrivande. Inom mig finns en entreprenör och är det något jag vill ser jag till att göra det och den 8 september 2014 debuterade jag med Sveriges första erotiska deckare, Dödlig åtrå. Det är första delen i en planerad trilogi med potential att bli en serie. Förutom min trilogi skriver jag också på en erotisk novellsamling som består av sex noveller med temat ”6 nyanser av sex” 

Baksidestext till Dödlig åtrå:

Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm, blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande, samvetslös och lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring.

Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans?

När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut.

Uppföljaren, del två i trilogin arbetade jag fram under NaNoWriMo 2012 och 2013. Tyvärr har jag frångått det mesta när det gäller det manuset och har nästan fått börja om. Ibland måste man veta när man ska ”Kill your darlings”. Den här berättelsen är fortsättningen på Dödlig åtrå. Alla tre delarna läses i en följd så de är inte klassiskt fristående.

Del två heter Dödligt dubbelspel och utkommer den 21 april 2016 på Hoi förlag.

Den tredje boken har jag inte börjat på ännu men heter Dödlig hämnd, och jag samlar in ideér vart efter de poppar upp. Det här manuset kommer vara något för mig att arbeta med när Dödligt dubbelspel är klar. Preliminär utgivning under 2017.

Sedan har jag mina erotiska noveller som var det som gjorde att jag började skriva 2009. Jag har planer på översätta dem och ge ut dem på mitt förlag, Ahlenius Publishing AB för att sedan publicera dem på AmazonBarnes & NobleKobo, Ibooks och på fler sidor inom den digitala världen där man kan köpa e-böcker.

Må så gott så ses vid snart!

Ring bound notebook

Ring bound notebook (Photo credit: Wikipedia)

4 thoughts on “Böckerna jag skriver”

  1. Katarina said:

    Hej Susanne! Vad impad jag blir av dig! Du lyckas verkligen med det du tar för dig för. Jag håller tummarna för din utgivning och vill naturligtvis beställa en bok så snart den finns att köpa, Heja dig 🙂

    Gilla

  2. Underbart att läsa. Härligt med en plan. Jag tror på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s