är när jag har för mycket att göra och nu är det så på alla håll och kanter. Men det är bara roliga saker som händer. Går nästan konstant omkring med ett leende på läpparna 🙂

När det gäller skrivandet går det framåt, men det värks fram text nu för tiden, vilket är en ny bekantskap för mig. Om det är bra eller inte vet jag inte, men det är bara att sätta sig ner och skriva. Finns inga genvägar. Nu när mitt första år som debutant börjar lida mot sitt slut kan jag bara konstatera att det har varit ett härligt och omtumlande år.

Valet att börja skriva är det bästa jag har gjort i mitt liv, men också ett av de jobbigaste. Vissa stunder undrar jag varför jag utsätter mig för det här, men det är utvecklande och en del av mitt liv nu. Jag får utmana mig i vissa situationer, nästan som att gå på plankan, men överleva. Det enda jag saknar är jag inte kan ägna mer tid till att skriva. jag vill också satsa på mina erotiska noveller, men för tillfället finns inget utrymme att sätta sig med dem, men förhoppningsvis senare i höst. Men för nu får jag vara nöjd, och jag är verkligen oerhört tacksam. Speciellt till Hoi, mitt eminenta förlag som trodde på mig och som fortsatt tror på mig. Många varma kramar till er ❤

På ett mer personligt plan håller jag på att lägga om mitt liv, eller min kropp snarare och hjärnan till viss del. I januari i år bestämde jag mig. Jag måste gå ner i vikt, börja träna, äta bra och sluta med socker. Det har varit en berg och dalbana vill jag lova men det har fungerat. Har gått ner tio kilo sedan i januari och nu återstår det tio kilo. Jag tar det i min takt. Ett kilo i taget. Jag har anlitat en kostcoach och nu imorgon börjar en utmaning utan dess like, som innefattar både kost och hård träning. Som om jag inte hade tillräckligt att göra.

På jobbet håller vi på att flytta kontoret från City till Södermalm och det ska bli superskönt med ett nytt kontor, bara det ger en massa energi.

Sen finns det saker som jag inte riktigt kan berätta om ännu, men så fort allt är klart får ni veta 🙂

Många kramar till er ❤ ❤ ❤