Helt underbart skrivet av Johan Ring!

Debutantbloggen

10157221_701905456534394_6503728241913565292_nDet här riskerar att bli lite kort, och kanske lite argt. Ber i förväg om ursäkt om det är så att jag sabbar onsdagsstämningen (finns den…?).
Men det känns viktigt att få detta sagt.

Jag har på sistone fått en del subtila hintar om att jag inte borde uttrycka mina ”politiska åsikter” så högljutt, om jag samtidigt vill bygga ett framgångsrikt varumärke som författare. Jag förmodar att risken är att jag kan råka stöta bort potentiella läsare/bokköpare.
Och visst – jag är tydlig med mina åsikter, på exempelvis Facebook och Twitter. Jag är också tydlig med helt andra saker. Som att den nya vinylboxen med Sisters of Mercy är helt gudomlig. Eller att Mad Max: Fury Road är ett feministiskt mästerverk. Eller att någon av mina döttrar sa någonting roligt. Och också, såklart, när det finns något att berätta som har med mitt författarskap att göra.
Ni vet; vanliga grejer…

Visa originalinlägg 400 fler ord