vet inte vad det är med mig för tillfället, kanske vårdepression eller något annat men jag tycker inget är roligt eller intressant längre. Och jag är supertrött!

När jag skulle gå på Åsa Bonellis boksläpp häromdagen såg jag fram emot att få tanka energi men inte ens det lyckades jag med och jag valde att gå lite tidigare från festen för jag var helt enkelt inte en glad tjej utan log för att det är det man gör i sociala sammanhang.

Jag är trött som få, lägger mig kl 21  och vaknar 6.30 för att vara lika trött. Har ingen lust att skriva fast jag verkligen behöver skriva och MYCKET.

Så igår tog jag ett beslut och skickade iväg en ledighetsansökan till min chef. Min plan är att vara ledig på måndagar fem veckor framöver med början om två veckor. Då ska jag åka in till stan, sätta mig på ett mysigt café och skriva. Bara skriva, dricka chailatte och förhoppningsvis komma framåt med mitt manus.

Jag har iallafall skickat in kortnovellen till Litet förlags novellsamling och det känns underbart och jag är väldigt nöjd med den och hoppas att Nina på Litet förlag ska gilla den. Nina Larsdotter är en kvinna jag beundrar enormt mycket och jag tror att den här novellsamlingen blir en riktigt storsäljare vilket kommer Min Stora Dag till del. Det är härligt att få vara med och ge.

Önskar er en skön helg ❤