I måndags fick jag tillbaka mitt råmanus med kommentarer från min författarcoach. Och jag kan väl säga så här: holy fu—ing shit.

Känslorna är tudelade to say the least!

Dels älskar jag att äntligen få respons på texten, hur jag ska jobba vidare och att i november förhoppningsvis ha bok två färdig. Det är det som driver mig och deadlinen som förlaget har satt till 15 maj!

Vi får se om jag klarar det för coachen föreslog att jag skulle skriva i presens. Jag måste ändra ALLT och då kan jag säga att jobbet som ska göras utan att ändra tempus är ett ENORMT arbete.

Önskar verkligen att få tid till att ägna mig åt det här mer än vad jag har nu men så ser inte mitt liv ut för tillfället så det är till att försöka få ihop timmarna till att skriva på något sätt. Ikväll är jag supertrött och har inte riktigt energin till att vara kreativ.

Jag måste börja med att ändra tempus så får jag se hur lång tid det tar att göra den omskrivningen för som det känns nu kommer den 15 maj flyga all världens väg och då blir det inget boksläpp i november.

Min dröm är att få ge ut bok två det här året men ibland måste man inse sina begränsningar och den här gången kanske jag har tagit en för stor tugga helt enkelt! Och det gör ont som Lena sjunger.

Det är tur att påsken kommer snart för då kan jag lägga ner massvis med tid till att skriva. Sedan skulle jag vilja ta lite semesterdagar och se till att få ner text i datorn men får se hur allt löser sig med mitt jobb och om jag kan få någon som tar receptionen. Då skulle jag kunna lägga in en semesterdag per vecka några veckor framöver.

Sedan kan jag ta luncherna till att skriva också så varje lite del som kan underlätta och ge mig tid är välkommet. Kommer antagligen får köpa en årsförbrukning av Berocca och tändstickor.

 

 

 

 

 

 

 

Vi får väl se vem som vinner den här fighten, jag eller tiden ❤