Idag stod jag på Värmdö bygdegårds påskmarknad och sålde min bok och då jag inte är så värst pigg, se förra inlägget, var inte energin på topp innan jag åkte dit.

Men när jag kom dit och träffade alla kreativa och underbara kvinnor, för det är merparten kvinnor som säljer på de här marknaderna fick jag tillbaka en del av energin som jag saknat.

Det är fantastisk att se kreativiteten och passionen som finns hos de här tjejerna, det är oftast inget man tjänar storkovan på och de flesta tror jag gör det som en hobby.

Det fanns allt mellan himmel och jord: skärbrädor, knivar, korgar, mattor, oljor, ljus, smycken, sylt, marmelader, mössor, handledsvärmare, sjalar, halsdukar, godis, ägg, ost, hudvård såsom salvor och oljor. Helt enkelt allt som hör till en marknad 🙂

När man står där hinner man tänka en del och studera människor. En tanke som fladdrade förbi är om de som besöker en marknad förstår hur mycket arbete, tid och kärlek det ligger bakom produkterna som visas och säljs?

Som jag sa till min bordsgranne: det är mycket kärlek som säljs här och det hade hon aldrig tänkt på men det är ett arbete av kärlek vi säljer oavsett om det är sylt eller en erotisk deckare!

Vi är små entreprenörer som försöker göra något vi älskar och förhoppningsvis tjäna en liten peng under tiden. Själv sålde jag sju böcker till ett pris av 150 kr styck, det kostade 375 kr att hyra bordet och jag var där mellan 10-16. Det kan man lätt räkna ut att det är inget jag blir rik på men jag blir rik på energin som tjejerna ger mig och oerhört glad över sju nya läsare.

Sedan var det även några som läst boken och berättade att de älskat och sträckläst den. Det slank även med ett råd eller två från en läsare om vad jag ska tänka på till nästa 😉

Idag fick jag också ett mail från Deckarvännerna med en inbjudan om att komma och prata på deras säsongsavslutningsmiddag tillsammans med några andra deckarförfattare på Hoi. Spännande!

Vill tacka alla som kommenterade mitt förra inlägg, ni är underbara som peppar och bryr er om mig. Glad och tacksam för det ❤

Önskar er en fortsatt bra söndag!