kan man kalla mig, men ibland blir vissa saker lidande och det har tyvärr blivit bloggen. Det är många sociala plattformar man vill vara på 🙂

Stor del av tiden har gått åt till att koncentrera sig på att sluta med mitt grava sockerberoende, lägga om kosten och börjat styrketräna.

Och det går framåt, jag har gått ner från 89 kilo till 83 kilo på bara tre veckor där en del är vätska helt klart. Det går förvånansvärt bra att vara utan sockret också för jag har inte ätit något på fyra veckor. Vi pratar då om godis, chips, bullar, kakor och glass. Även de snabba kolhydraterna har jag tagit bort och på något sätt känns det annorlunda den här gången. Jag har bestämt mig helt enkelt! Det ska gudarna veta att den här tjejen har tagit VM i bantningsdieter genom åren, men nu äter jag fem ggr per dag, frukost, lunch, middag och två mellanmål.

Jag fyller 45 om några veckor och det är dags att inse att jag måste ändra mina osunda vanor för jag vill må bra både i knopp och kropp.

Igår skickade jag iväg råmanuset till min författarcoach och om ca tre veckor är arbetet igång. Deadline till förlaget för inskick är 15 maj och det innebär mycket hårt arbete framöver. Jag hoppas att jag ska hinna jobba igenom det så att den kan komma ut i november, men vi får se. Under tiden jag väntar på att sätta igång arbetet med coachen kommer jag fortsätta skriva på mina erotiska noveller. Där hoppas jag ha några så pass färdiga att jag kan skicka in dem till förlaget under våren.

Sedan har ljudboken varit ute i lite över en vecka och jag ligger redan på topplistan (nr 7) på Storytel vilket är väldigt roligt. Under kategorin Heta titlar har jag första platsen!

Tyvärr har returerna från Akademibokhandeln börjat trilla in vilket är mindre roligt, men om man inte är någon storsäljare är det bara bita ihop.

Fast det har varit tyst här på bloggen har det hänt en hel del, ett ställe jag uppdaterar mer frekvent är min författarsida på Facebook som ni är hjärtligt välkomna att gilla. Den här veckan lottar jag ut signerade ex av Dödlig åtrå så titta in vetja!

Många kramar ❤