I morgon ska jag ägna mig enbart åt skrivande. Hela dagen. Blev inbjuden av en författarkollega att sitta hemma i hennes fantastiskt vackra lägenhet. Vi kommer bli minst tre stycken som sitter med varsin dator och producerar text. Underbart! Sa jag hela dagen? Ska bli så härligt befriande och jag har tagit en semesterdag från jobbet, få umgås med likasinnad och bara njuta.

Jag räknar med att få ihop många tusen ord och då kommit en bra bit i NaNoWriMo som jag deltar i även i år. Dock inte samma ambitionsnivå som de två föregående åren, men jag älskar det här skrivandet som är i råmanusfasen, släppa loss allt som kommer in i mitt huvud och ner i datorn. Förundras över hur mycket kreativitet och inspiration kan ge en person och jag är som allra lyckligast när jag får sitta med min text. Jag skulle bli en grym heltidsförfattare, skriva minst två romaner och ett antal noveller, kanske till och med fler på ett år. Bli en svensk Nora Roberts, författaren som producerar böcker som en kanin på grönbete 🙂

En dag kommer jag bli heltidsförfattare, men det kommer ta ett tag men jag kommer bli det. Det lovar jag!