Etiketter

är ett projekt jag har haft i huvudet sedan 2009 när jag började skriva på mina erotiska noveller. Jag ska ge ut en erotisk novellsamling och det kommer bli e-böcker i första hand, och förhoppningsvis när alla är färdiga kan det bli en pappersbok. Men i första hand e-böcker.

Tror det var över två år sedan jag registrerade ett domännamn som jag skulle använda i det  här projektet och jag hade velat ha erotiskanoveller.se men det var tyvärr upptaget så då fick jag hitta på ett nytt namn och då blev det erotikboken.se och erotikboken.com. När man vill ha en gratis blogg på WordPress måste man ha .com på slutet för de godtar inte .se. Och innan jag har fixat allt med min webbleverantör, easywebbhotell.se, kommer det vara wordpress i namnet 🙂

Nu heter sidan www.erotikboken.wordpress.com

Det är ett projekt där det ska bli intressant att se hur e-böcker i den här genren säljer och utvecklas. Jag har mycket roliga idéer kring hela konceptet, men det viktigaste först, skriva klart så att jag kan lämna in dem för lektörsläsning.

Det rörs sig mycket i den här författarhjärnan och som jag sa i gårdagens inlägg, önskar jag att det fanns mer tid för jag tror att jag skulle kunna producera mycket text vilket skulle göra att jag har fler alster att sälja. Och det i sin tur ge mig pengar och ännu mer pengar så att jag skulle kunna leva på det. I det scenariot ingår självklart att översätta till engelska och sälja som e-böcker. Nästa år tror jag också att Amazon tar klivet in på svenska bokmarknaden, och det ska jag i alla fall följa med mycket stort intresse.

November blir en månad i skrivandets tecken, producera mycket text och en stor del av december kommer gå i bokförsäljningens tecken. Gå gärna in på Höstens program så ser ni vart jag kommer befinna mig och vilken tid.

Välkomna!