Idag fyller en av karaktärerna i Dödlig åtrå år och han är en av mina absoluta favoriter, Stewart ❤

Idag blir han 31. Hurra Hurra Hurra Hurra!

När jag skapade mina karaktärer, Alice, Tyler och Stewart hämtade jag inspiration från deras stjärntecken, och det var från deras horoskop som jag la grunden till deras personligheter. Men det var lite annorlunda med Stewart då han faktiskt finns i verkligheten och jobbade som bartender på The Victoria den där novemberkvällen 2010 när idéen till Dödlig åtrå föddes. Han har helt enkelt en väldigt speciell plats i mitt ❤

När man läser de här egenskaperna förstår man att det finns en ocean av saker som kan hända i följande böcker, och så här ser hans stjärntecken ut:

Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem. 

Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är de inte så lätta att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet. 

Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och denna känslighet tenderar ibland att ta destruktiva former, de kan ha oerhört svårt att förlåta eller glömma en oförätt och de kan bli riktigt hämndlystna och de drar sig då inte för att använda sin empatiska förmåga för att göra andra illa. Skorpionen har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt svartsjuka. 

Skorpionen är måhända svartsjuk men en oerhört lojal vän och partner. Skorpionens aptit och behov av sex är nästan outtömlig och det är inte för inte som skorpionens styrande kroppsdel är könsorganet. De är oftast kraftfulla älskare men även romantiker av stora mått. När skorpionen blir förälskad är de det med besked och ingenting kan stoppa dem. 

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra. 

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, healer, lärare. 

Känsligaste kroppsdel: Könsorganet.

Skorpionens bra egenskaper
Målmedveten och beslutsam 
Intelligent och skarpsinnig 
intuitiv och bra karaktärskännare 
Problemlösare och extremt uthållig 
Mycket sexig och passionerad 
Fantasifull

Skorpionens mindre bra egenskaper
Överdrivet svartsjuk 
Ägandefixerad mot sin partner 
Kan vara grym och hämdgirig 
Misstänksam och bitter 
Hemlighetsfull 
Kan få ett tvångsmässigt beteende

Önskar er alla en skön kväll ❤