De senaste veckorna har det hänt väldigt mycket roliga saker kring mitt författarskap och Dödlig åtrå.

Jag skrev ett inlägg på min författarsida på Facebook, med en efterlysning om att försöka hitta andra vägar att sälja min bok och mina fantastisk fina vänner, Ann Hugosson och Anna Keiler hörsammade min vädjan och ska nu sälja boken i deras respektive butik. Ann har en frisörsalong och Anna en inredningsbutik. Jag hade även en efterlysning angående att de som har företag kan köpa in Dödlig åtrå och ge bort i julklapp till sina medarbetare eller kunder.

I söndags satt jag och gick igenom råmanuset på tvåan och det är inte så jäkla pjåkigt, men det behövs en del jobb och research. Jag hoppas kunna sitta en hel del i helgen.

Boken har varit på bokmässan i Frankfurt, det får vi se om det ger något, men likväl roligt att få chansen att få vara med Hoi och bryta ny mark.

Sedan fick jag ett mycket glädjande besked förra veckan, men som jag tyvärr inte kan säga något om förrän avtalet är påskrivet. P.S Det har inget med Frankfurtmässan att göra.

En mycket rolig händelse är att Nacka-Värmdö posten ska göra en artikel om den speciella genren, erotic crime, jag och min förlagskollega Gabriella Ullberg Westin skriver i. Hur många kommer då tidningen att nå ut till? Har ingen siffra på antal hushåll den går till men antal människor i Nacka/Värmdö är ca 140.000.

Nu är det dags att gå och sova. Önskar er alla en underbar fredag ❤