Etiketter

,

All I want for Christmas…. is your help

Jag försöker hitta alternativa vägar till att nå ut med Dödlig åtrå till fler läsare. Därför har jag två efterlysningar som ni kanske kan hjälpa mig med ❤

Efterlysning nr 1
Har du eller känner någon som har en butik där man kan tänka sig att sälja min bok, det kan vara allt ifrån frisörer, caféer, lokala handlare m.fl. Det här arrangemanget är väldigt enkelt där man upprättar ett kommissionsavtal där jag fakturerar för sålda ex till ett bra inköpspris. Det är en win-win, jag får böcker sålda och butiksägaren får ett mervärde som kan erbjuda spännande läsning till sina kunder.

Efterlysning nr 2
Nu inför julen undrar jag också om du som jobbar på ett företag där de kan tänka sig köpa in boken och ge bort som julklapp till sina anställda och/eller kunder och vill förmedla en kontakt. Även här garanteras ett bra inköpspris och självklart utlovas en spännande läsning!

Bifogar en recension av en läsare

Dödlig åtrå är en riktigt spännande berättelse som fångar upp en redan på första sidan, för att hålla fast greppet ända till slutet. En erotisk deckare är inget jag normalt skulle välja att läsa, men är glad att jag gjorde den här gången. Jo då, det finns en hel del ångande erotik, men för mig är den här boken så mycket mer. Det är spänningsdelen, katt- och råttaleken, som jag gillar allra mest med den här bitvis mycket våldsamma historien. Den frustrerande jakten på en mördare blandat med spirande kärlek och mänskliga bekymmer skapar en perfekt balans. Skapar en berättelse som är mycket svår att lägga ifrån sig. Skapar en längtan efter mer när man läst färdigt och äntligen får veta hur det går.

Dela och sprid det här inlägget så mycket som ni bara kan! 

Har ni möjlighet att hjälpa mig med det här har ni självklart min eviga tacksamhet.

Du når mig enklast på susanne.ahlenius@gmail.com

Många kramar ❤

Susanne