Året jag var med som debutant med min bok, Dödlig åtrå på Hoi förlag.

Jag ska försöka berätta allt som hände, men kanske i korta drag med bilder som komplement 🙂

Jag åkte från Bromma i onsdags och redan där såg jag två kändisar, Knut Knutsson från Antikrundan och Jan Guillou. Tog en smygbild på Janne som satt några rader framför mig.

Ja, det är Jan Guillou. Jag lovar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väl framme i Göteborg, åkte jag direkt till hotellet. Packade upp och organiserade lite. Prövade med att spela in en liten hälsning från hotellrummet

När jag sedan sammanstrålade med min förlagskollega, Christina Granbom (Morsarvet) prövade jag att filma lite till och då dök en liten överraskning 😉

På torsdagen var det dax och mina böcker låg där fint och väntade på sina läsare.

bild 5-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På torsdagen var det inte så mycket folk utan man kunde ta det någorlunda lugnt och titta sig omkring.

bild 2-16

 

 

 

 

 

 

 

 

Litet förlag var ett obligatorisk besök ❤

bild 3-13 bild 4-7 bild 5-12 bild 5-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var även förbi Bonniers monter för att se på hur de ska lansera sin nya egenutgivningstjänst och den fick jag en liten bild på.

 

 

 

Fredagen var det lite mer folk, men sen kom lördagen och den stora massan av folk välde in. Mässgolvet var stenhårt, redan på torsdagen hade jag fått bege mig till Avenyn för att köpa någon form av inlägg till mina stövlar eftersom jympadojorna inte fick plats i väskan. Nåväl det gick bra, och det är väl först nu jag börjat återfå känseln i fötterna. Sedan gick det åt mycket lypsyl för det är väldigt torr luft, så ett hett tips till nästa gång, ta med lypsyl och någon form av kräm att smörja in ansiktet med.

 

Mässans höjdpunkt var att få återse en del av Victoriagänget från 2012 i London. Vi hade bestämt en lunch på lördagen. Mycket trevligt, fast jag var tvungen att bege mig tillbaka till montern efter en timme ungefär.

bild 1-11

Camilla och jag

bild 2-15

Minna och jag

bild 5-6

Anna lyssnar på något Minna säger vid lunchen.

bild 4-8

Ann och Camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det hanns även med den traditionsenliga räksmörgåsen på Heaven 23, det gjorde vi redan på onsdagen.

bild 3-9 bild 4-6

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag var så trött på kvällarna att jag kraschade i sängen medan de flesta försvann iväg på Park. Jag får försöka gå med dit nästa år, det här året för mig var att se och lära. Och med så mycket intryck blev det nästan för mycket för lilla mig. Det kan man nästan se på bilderna jag tagit av mig själv, första dagen som en liten lärka och vartefter dagarna gick blev jag tröttare och tröttare.

bild 5-13

bild 1-12 bild 4-14 bild 5-4 bild 5-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förutom att träffa Victoriagänget var höjdpunkten också att få se mina förlagskollegor, nu fick jag inte med alla på bild men några fastnade iallafall 🙂

bild 2-18 bild 3-15 bild 4-9 bild 5-7 bild 5-8 bild 5-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan hade jag ju min första signering på fredagen, ihop med Christina Granbom som också debuterar, en deckare som heter Morsarvet.

På lördagen satt jag jämte Annika Mayer som också hon är debutant, med Stå inte för nära kanten.

bild 1-18 bild 3-15

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagen var alla extra taggade för det var dags för förlagsmiddagen, och efter en intensiv men rolig dag så var det ett välkommet avbrott.

Lars Rambe och Sölve Dahlgren hälsade alla välkomna och meddelade försäljningsresultatet so far. Sedan högg vi in på en medelhavsbuffé och jag hade underbara Anne Liljeroth, Christina Granbom och Anne-Marie Schjetlein till bords. Efter middagen åkte jag tillbaka till hotellet. De flesta åkte vidare till Park, the place to be tydligen. Jag har nu nått den aktningsvärda ålder av 44 år och vet när det är dags att avstå, om jag skulle ha gått ut hade dagarna på mässgolvet blivit  betydlig jobbigare.

bild 2-14 bild 3-14

 

 

 

 

 

 

 

 

Träffade en hel del människor från sociala medier, varar Johannes Pinter från Debutantbloggen var en.

bild 4-12

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan var jag bara tvungen att fota en tjej som besökte vår monter, hon hade en sån jäkla cool väska! Den var tydligen svindyr, men när jag har tjänat ihop några tusenlappar tänkte jag köpa en 🙂

bild 2-12 bild 3-10

 

 

 

 

 

 

 

 

På avresedagen, söndagen var det betydligt lugnare och alla kändes lite trötta och avslagna. Vet inte vad det är men när man vet att man ska åka hem så vlll man bara hem. Till familjen och den sköna sängen.

Jag smet lite tidigare från mässan för att åka ut till Landvetter och bara sitta ner och lyssna på musik. Sedan lyfte vi mot Bromma och Stockholm där familjen väntade ❤

bild 1-14 bild 2-13

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var allt för den här gången, nästa år är jag säkerligen tillbaka men inte som debutant utan förhoppningsvis med del två i min trilogi.

God natt ❤