Vet inte varför men jag får alltid hjärtat i halsgropen när jag ser att någon skrivit om min bok. Nu såg jag på Facebook att Anneli läst, men även skrivit på sin blogg om boken. Jag klickade försiktigt på länken till hennes blogg och började läsa vad hon tyckte 🙂

Just nu sitter jag och ler för det hon beskriver är det som jag hoppats på att den som läser Dödlig åtrå upplever. Jag har verkligen jobbat mycket med spänningen, att det ska vara en bladvändare, men även den där perfekta balansen Anneli nämner. För det måste vara med lite av varje, och när jag läser en sådan här recension blir jag alldeles varm i kroppen. Och de sista meningarna gör att jag nästan skriker Halleluja!

Tack så mycket Anneli, du gjorde så att min huvudvärk sedan två dagar tillbaka försvann.

Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna ❤

kramar-till-er11