Spot on!

Göran Redin - Författare

Lördagen är, enligt veteranerna, den största besöksdagen. Och jag hade bestämt mig: Jag skulle sälja.

Det gick ju riktigt bra i fredags och jag kände att jag börjat få in snitsen. Så jag stod vid mitt lilla hörn och var så säljande att till och med amerikanska bilförsäljare hade fallit i gråt av lycka om de sett mig. Typ.

Vi har blivit ett litet gäng kollegor som står och bevakar ungefär två löpmeter av denna gigantiska bokmässa, och det gör vi bra. Det är Maja Britzelli, Pia Davidsson, Christina Granbom, Mats Ahlstedt och jag. Tillsammans kan vi erbjuda deckare, relationsroman, spänningshumor och historia. När en besökare är intresserad av någon av våra böcker så fångar vi in honom eller henne och säljer även de andra böckerna, eller någon av alla andra böcker vi har i vår monter. Och så har vi det lysande erbjudandet 3 böcker för…

Visa originalinlägg 342 fler ord