på många sätt, och det håller nog alla med om.

Med små medel kan man göra en hel del för att människor ska lägga märke till ens bok, som vid signeringar till exempel. Nu har jag i och för sig bara haft två, världens längsta bokbord och mitt eget boksläpp, men för att folk ska stanna till vid din bok, måste den synas. Du måste exponera den på ett bra sätt. Ett tydligt sätt.

Ponera att du sitter vid ett bord, så som man oftast gör vid en signering. Då måste förbipasserande SE din bok. Något jag brottades med på världens längsta bokbord var att böckerna ramlade omkull. Om du flanerar runt på en marknad kanske du inte slänger dig fram till bordet utan du tittar och går lite på avstånd. Om då böckerna ligger ner är chansen liten att din bok syns. Visst, en del böcker är inbundna och kan klara av att stå själva men min är inte så stabil.

För någon vecka sedan såg jag ett inlägg på Facebook angående bokstöd/ställ. Det var en firma som hette Lammhults biblioteksdesign AB och på deras sida hade de en webbshop som hette Eurobibb.

Där hittade jag de perfekta bokstöden för Dödlig åtrå, se nedan

Tvåvånings-stödet kostade 159 kr och det lilla 29 kr styck som jag köpte två stycken av. De tillkommer frakt på 70-80 kr och sedan en liten fakturaavgift, men under 400 kr betalde jag och min bok/böcker exponeras snyggt.

bild 5-2

 

 

 

 

 

 

 

bild 4-4

bild 2-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bild 3-7

bild 3-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bild 1-6

 

Eller så kan man köpa några servettställ på IKEA 🙂

Önskar dig en fortsatt bra söndag!