Min första vecka som debutant går mot sitt slut, och jag måste få dela med mig av vad jag sett och hört den här veckan.

I måndags var det boksläpp, galet roligt och så många fina människor som firade min dag ❤

Dagarna som följde blev jag en listknarkare, letade upp hur Dödlig åtrå låg till hos Adlibris och Bokus. Resultaten var mycket glädjande. Nedan kan ni se mina skärmdumpar 😉

Skärmavbild 2014-09-09 kl. 21.08.52

 

 

 

 

 

 

Skärmavbild 2014-09-09 kl. 21.16.58Skärmavbild 2014-09-06 kl. 14.15.37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den största överraskningen var när jag hamnade mellan Sylvia Days böcker på Bokus och hamnade överst hos Adlibris.

Det absolut finaste och mest underbara är läsarnas reaktioner på boken. De älskar den, och jag är oerhört tacksam för alla fina kommentarer och meddelande jag får från läsarna som tar sig tid att säga vad de tycker.

Jag förstår att det är svårt att synas i bruset av alla tusentals böcker som svämmar över marknaden, och jag försöker dra mitt står till stacken för att synas. För mig är det bästa sättet att be läsarna att lämna betyg på sidor som sedan visas på t.ex Adlibris och Bokus.

För att betygen ska synas på Adlibris ska man ge betyg på något som heter Boktipset.se och på Bokus måste man logga in på Bokus.

På boksläppet sålde jag 102 böcker och senare i veckan har jag sålt 9 st till. Totalt har jag sålt cirka 160 böcker, och det bara under några veckor och det känns väldigt roligt.

Som sagt en helt otrolig vecka och jag är så tacksam över alla som visar intresse för min bok.

Nu önskar jag bara att det kunde lossna lite när det gäller författarsigneringar hos Akademibokhandeln, jag har skickat mail till butikerna i city, men ingen har återkommit. Hoppas verkligen att det ändras snart, under tiden får jag försöka klura ut  vad jag kan göra för aktiviteter för att synas mer.

Önskar er en fin fredag och en härlig helg ❤