Intervju hos Amalia, min förlagskollega ❤

Amalia Vilde

I vanliga fall brukar jag lämna över bloggen helt och hållet till mina gäster. Men när en gäst som Susanne kommer hit, ja, då vill man vara med själv förstås. Därför har jag dragit in soffan och ställt fram kakfatet. Ett sådant här tillfälle vill jag inte missa.

Susanne har med sin debutbok tagit genren Erotic Crime till Sverige. Naturligtvis vill jag lära känna henne bättre.

Välkommen till bloggen, Susanne!
Du har nu debuterat med boken ”Dödlig åtrå”. Hur känns det? Vad har du fått för typ av respons på boken hittills?

Tack! Responsen jag har fått är odelat positivt, läsare hör av sig med enbart positiva kommentarer. Vilket känns galet roligt, lite surrealistiskt faktiskt. Något som jag har haft i mitt huvud i tre års tid finns nu i en bok som går att köpa på Akademibokhandeln bland annat. En otroligt häftig känsla var då jag hittade boken på plats åtta på Bokus topp tio…

View original post 1 383 fler ord