Den här veckan är en mjukstart som avslutas på söndag (17/8) där jag med mitt förlag, Hoi deltar i ”Världens längsta bokbord”. Mitt första offentliga uppdrag som författare. Spännande!

Efterföljande vecka är det en hel del boksläpp och på onsdagen är det sommarmingel på Bonnier. Jag och flera med mig har ju varit med i en referenspanel gällande ett projekt kring en egenutgivningstjänst som Bonnier ska lansera framöver.

Jag älskar de här träffarna när författarekollegor minglar och umgås. Sedan jobbar jag även med att strukturera upp en presentation som jag ska använda i min kontakt med Akademibokhandeln för signeringar. En dröm vore att kunna åka runt till alla Akademibokhandlare i hela Sverige och signera böcker men jag får börja i en skala som jag kan hantera då jag även har ett heltidsjobb m.m.

Det känns fortfarande som att gå i väntas tider för förlaget ska ordna en pressrelease och det ska skickas ut recensionsexemplar av boken. Pirrigt!

Om drygt två veckor får jag börja skicka ut boken till människor som velat beställa den via mig och det känns galet roligt. Så vet du läsare som vill köpa en signerad erotisk deckare där sex, mord och kärlek står i centrum finns jag på susanne.ahlenius@gmail.com

 

bild 2[1]

Önskar er en trevlig kväll ❤