gick av stapeln idag på Drottninggatan i Stockholm.

Mitt eminenta förlag, Hoi var självklart där.

Min bok släpps ju inte förrän den 8 september, men jag fick ok på att vara med då det var ett särskilt tillfälle. Det var mitt första officiella event som författare och det var oerhört trevligt att träffa förlagskollegor samt besökare.

bild 2-5

 

Christina Granbom signerar sin bok Morsarvet.

bild 2-6

 

Göran Redin fångas på bild, han trodde först att jag tog en selfie 🙂

bild 3-4

Annika Mayer, Tommy Tecknare, Mattias Leivinger och Anna-Karin Lingham

bild 3-3

Hoi-författare i säljartagen.

bild 1-4

Min första bok sålde jag till Åsa som är författare på Ordberoende förlag och det kändes enormt kul.

bild 4-3

 

Timmarna rann iväg och plötsligt stod Christoffer Carlsson, som belönades med Svenska Deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman 2013 där. Kan väl säga att jag blev Starstruck! Och han köpte min bok.

Nu sitter jag hemma och tittar på Millenium, flickan som lekte med elden.

Önskar er en fortsatt skön söndag och en bra arbetsvecka.

Kram från en trött men mycket glad författare ❤