och rutiner.

Semestern har varit underbar, finns inget att klaga på alls. Vi har haft hela huset fullt med släktingar, varit nere på stranden, tittat på tennis (Saltarömästerskapen) och jag har börjat tagit tag i min träning. Det har varit powerwalks, intervallträning för att kunna springa och det har varit Bootcamp med hjulrullning, burpees, armhävningar och mycket mycket mer.

Tyvärr har jag inte gått ner något i vikt vilket jag har varit deppig för en del, men som goda vänner sagt, skit i vågen och träna på bara. Och det är lite det jag gör nu, plus att jag försöker bli av med sockerintaget. Jag får inte glömma bort att jag inte är tjugo längre utan snart fyrtiofem och allt går inte lika smidigt längre. Jag är allt eller inget men nu tar jag en sak i taget och än så länge går det bra.

I väntan på att boken skulle bli klar var jag tvungen att sysselsätta mig och där blev träningen en bra ventil för att slippa tänka eller freaka ut totalt. För det är mycket tankar som rör sig inför boksläppet vill jag lova. Merparten av tiden försöker jag ha en sund inställning till allt men så fort jag tar det lugnt finns tankarna där igen.

”Kommer läsarna att gilla den?”

”När jag får negativ kritik, hur kommer jag ta det?”

”Tänk om det blir en bästsäljare?”

”Tänk om det blir en flopp?”

”Att läsarna tycker varken bu eller bä”

”Om ingen gillar den hur ska jag kunna skriva tvåan och trean?”

Men sedan tänker jag att det kommer bli jättebra, och jag kastar ut Jante som är på tillfälligt besök.

Jag har gjort mitt bästa. Mitt eminenta förlag, Hoi tror på mig, mina vänner och kollegor tror på mig. Och jag har skrivit en roman för sjutton gubbar 😉

Kram från författaren med hjärtat i berättelsen ❤