vet nog de flesta vad det betyder. Och det är väl ingen som har missat Camilla Läckberg & Co husbilssemester ”Milfs on tour”. Snacka om kreativ marknadsföring!

När jag började skriva på min erotiska novellsamling 2009 bestående av sex noveller ville jag använda MILF till en titel på en av novellerna. Jag ville dock ändra på innebörden eller snarare ändra så att det passade det jag ville skriva om. MILF skulle bli ”Men I like to fuck”. Varje novell ha en kvinnlig huvudkaraktär som alla har känt varandra sedan barnsben. I varje berättelse utspelar sig storyn under en eller flera dagar. Just novellen med MILF titeln handlar om en tjej som gillar lösa förbindelser.

Som det ser ut nu är två noveller färdiga och den tredje påbörjad. Det börjar faktiskt klia lite i fingrarna för det skulle vara så kul att sätta sig ner och fortsätta på berättelserna.

Novell 1, tjej vars stora kärlek gjorde slut när de var unga. Tio år senare träffas de igen.

Novell 2, tjej vars pojkvän är otrogen. Hon söker tröst hos hans kompis.

Novell 3, tjej vars kille kommer ut ur garderoben samtidigt som hennes barndomsvän vill vara mer än en vän.

Novell 4, tjej som inte vill ha ett förhållande. Och de enda handbojorna hon vill ha, är i sängen. Förhållanden är för mesar. Men man ska aldrig säga aldrig.

Novell 5, tjej som går i sömnen. Det skulle inte vara något problem om hon bara höll sig inomhus. Men hon bor i ett hyreshus med många snygga killar.

Novell 6, det här är den enda novellen som jag inte har någon direkt idé till men här kanske jag kan få tips till en bra story av er, mina underbara läsare <3. Huvudkaraktären ska vara tjej, ålder 28-30 år sedan är det fritt fram med tema Förbjuden frukt.

Kram ❤