När man blir antagen på ett förlag får man en familj på köpet. I form av förlagskollegor.

Några träffade jag i måndags på Akademibokhandeln. Gabriella Westin (till vänster) lilla jag i mitten och Christina Granbom (till höger).  Gabriella var det första gången IRL och Christina har jag träffat förr. Verkligen helt underbara tjejer. Sveriges nya deckardrottningar 😉

bild-29

Nu har jag bara hunnit träffat en bråkdel för när jag var inne på Hoi´s hemsidan kunde jag räkna till nästan 80 stycken författare. Och jag vet att det är fler på ingång. Det är inget litet förlag Hoi, utan det har vuxit till ett stort förlagshus.

När jag tittade i Höstens böcker där jag har mitt debutantporträtt, var det många annonssidor med mina förlagskollegors böcker.

bild 1-3

 

bild 2-4

 

bild 3-2bild 4-2bild 5