Idag har jag varit med barnen på stan efter jobbet och vi har haft det supermysigt.

Läser på Facebook när jag kommer hem att min förlagskollega Christina Granbom, firar att hennes bok Morsarvet har blivit inköpt centralt av Akademibokhandeln. Helt fantastiskt och jag gläds enormt med henne.

Då slår det mig, kanske har min bok Dödlig åtrå också blivit inköpt och klickar in på mailen. Och där finns det ett mail från Marthina, förlagets marknadskoordinator med rubriken ”centralt inköpsbesked”.

Det här är stort för en okänd debutant och massor av känslor rusar som en vårflod genom kroppen.

Ni, mina framtida läsare kan gå in på en Akademibokhandel och köpa/beställa Dödlig åtrå.

Jag avslutar kvällen med en låt där titeln visar den största känslan i kroppen jag har nu!

Kram på er och tusen tack till mitt eminenta förlag, Hoi och Marthina som är förlagets marknadsguru ❤