UPPDATERAD INFO 2014-10-16

krävs att man ringer till IRS motsvarande Skatteverket i Sverige för att skaffa sig ett EIN nummer så att de inte drar skatt från en när man börjar sälja böckerna. Det är den korta versionen 🙂

Så fort jag har fått mitt AB registrerat så blir det det första samtalet som jag gör.

Hela den proceduren kommer jag att skriva om här, del för del så att ni som läser min blogg och vill veta hur det går till kan göra likadant. Annars kan ni alltid läsa om hur några andra har gjort på min sida här ovanför som heter Sälja e-böcker i USA.

En av sakerna som är underbara med alla dessa bloggar och författare man hittar där ute i cyberspace är att alla är så väldigt generösa kring sina erfarenheter. Man vill dela med sig. Och det är det jag också försöker göra med mina inlägg och den än så länge lilla kunskap jag har införskaffat mig oavsett om det gäller hur man startar ett AB eller pratar med en myndighet i USA 🙂

Många av de vanligaste söktermerna jag har på min blogg är EIN nummer, sälja e-böcker i USA, publicera i USA och just därför har jag en separat sida här på min blogg som heter just det, Sälja e-böcker i USA.

Det ska tydligen ta två veckor att få mitt AB registrerat så i början på mars blir det nog ett samtal till USA.

Fortsättning följer……..