igen och jag tar en paus från NaNo som känns behövligt då det bara snurrar i huvudet för tillfället.

Det är min vän och författarkollega Anna Keiler som släpper sin debutbok, Nyckeln till det förflutna i morgon.

Det här är ett boksläpp jag verkligen har sett fram emot, jag har även fått den stora äran att välkomna och intervjua författaren. Mycket pirr i magen vill jag lova 🙂

Nyckeln_till_det_forflutna_3d-400-228x228

Bild och text är lånad från Idus Förlag

Oväntad kärlek, lantlivs idyll och ett gammalt hus som ruvar på hemligheter. Nyckeln till det förflutna är en ny roman av författaren Anna Keiler som skildrar livet på en hästgård med inslag av övernaturliga fenomen, romantik och deckargenrens mysik.

Boken handlar om Jessicas flykt från storstaden hets till en gammal hästgård i Dalarna som ägs av den framgångsrika hoppryttaren Jakob. Vardagen återgår till sakta mak för Jessica tills en dag då idyllen plötsligt raseras av ett mörkt förflutet. Tillsammans börjar Jakob och Jessica gräva efter sanningen, en sanning som ter sig allt mer brutal ju närmare de kommer.

Handlingen utspelar sig i Falun.

Anna Keiler (f. 1971) bor med sin man och två söner på Värmdö utanför Stockholm. Hon är aktiv inom ridsporten och har en egen häst. Nyckeln till det förflutna är Annas debutroman. Inspiration till boken har hon bland annat hämtat från den tid hon jobbade på en hästgård på Irland.