måste jag säga för den här veckan har varit T=trött G=givande I=inspiration F=frustrerad

veckans höjdpunkt som passar in på de både G och I var Anna Keilers boksläpp som gick av stapeln i går. De var en nervös författare som jag mötte på Bysis bokhandel men ändå fokuserad och förväntansfull. Det kom mycket folk och det var en trevlig och avslappnad stämning. Det bjöds på goda snittar och bubbel. Jag hade fått den stora äran att intervjua Anna och då det inte hör till vanligheterna att stå och prata inför folk var vi båda nervösa men vi hade förberett oss bra. Det är ju lika bra att jag börjar öva 🙂

Själva bokahandeln var väldigt mysig med små och intressenta vråer här och där för att inte tala om de två ägarna som var oerhört trevliga. De har en enormt brett utbud av allsköns böcker så ett besök på den här bokhandeln kan jag varmt rekommendera!

Att äntligen få se Annas bok, Nyckeln till det förflutna, känns speciellt då jag har varit med ändå från början och för oss som skriver vet ju vilket enormt arbete det ligger bakom.

Nyckeln_till_det_forflutna_3d-400-228x228

Bild lånad från Idus förlag

Jag önskar Anna all lycka till med sin försäljning och den signerade boken ligger på mitt nattygsbord men det får bli läsning i december när NaNoWriMo är över och då kommer jag osökt in på de båda bokstäverna T och F.

Det är precis så jag känner mig, jag är trött på mig själv vilket leder till att jag blir frustrerad. Mitt mål har hela tiden varit att jag ska klara 50.000 ord på 30 dagar men just nu känns det avlägset för jag har fastnat lite och det brukar jag inte göra. Eftersom jag var trött i onsdags skrev jag inget och igår blev det inte heller för då var det ju fest. Så nu ligger jag efter två dagar vilket gör mig väldigt frustrerad. Sedan vet jag inte inte i vilken riktning jag ska gå nu med manuset men jag måste börja skriva om morden och mördaren. Jag vet ju att detta bara är ett råmanus i dess råaste form och jag kommer att kunna få ihop det riktigt bra under 2014 så jag kommmer bita ihop och köra på för i slutet av tunneln finns det en bok och är det som driver mig framåt.

Jag önskar alla en trevlig helg och om ni skulle vilja komma förbi och hälsa på så sitter jag i min lilla skrivarstuga och knappar fram ord till bok nr 2.

Höstliga kramar från mig till er ❤