Det jag inte visste, när jag skrev i augusti om den spännande hösten där en skrivkurs, två releasefester samt en boklanseringskurs var planerad, var att jag skulle bli inbjuden till ännu en boksläppsfest. Men nu var det en annorlunda bok, nu är det en barnbok som släpps. Kvinnan som har skrivit den träffade jag på Malin Rocas Ahlgrens boksläppsfest och hon heter Maria Edgren.

Hennes blogg lystrar till namnet Edgrenskan och boken heter Projekt Rädda Jorden – ett flaskpostsäventyr. Jag fick se hur den såg ut på Malins fest och den var oerhört vackert illustrerad, lite annorlunda från andra barnböcker jag sett och jag gillade det jag såg. Nu är mina barn inte i den ålderskategorin som Marias bok vänder sig till men om jag hade haft barn i den åldern hade jag längtat efter att lägga mig och läsa för mina barn.

Jag älskade att läsa för mina barn när dem var små, tyvärr är det inget som de utövar speciellt ofta (12 och 17) fast jag försöker uppmana till det. Så jag ser fram emot att få vara med i morgon klockan 17 när Maria står där med sin bok i handen. Nu kommer jag istället köpa en bok för att ge bort vilket blir en annorlunda boksläppsfest för mig.

Önskar er alla en bra avslutning på söndagen!

Stor kram till er och tänk på att framrutan är större än backspegeln.

kramar-till-er11