Idag är det bokrelease för Nina Larsdotters bok ”Annan påföljd”.

Jag träffade Nina för första gången IRL på Malin Roca Ahlgrens bokrelease och då sa hon till mig ”våga inte bli sjuk när jag ska ha min fest” så det är väl själva fan att jag började nysa som en galning i morse.

Men det finns hjälp, så nässpray och en alvedon senare känner jag mig mycket bättre.

Det är så kul att se dessa kvinnor, som det nu har varit, stå där med sina vackra böcker i händerna och le med hela kroppen. Vilken resa, för det är verkligen en resa där alla känslor finns representerade när man skriver en bok. Passion, hopp, förtvivlan, kärlek, hat men mest av allt tror jag det är passion och kärlek som driver en.

Jag hoppas kunna lägga upp lite bilder och en rapport från festen men det kanske inte blir förrän på lördag då jag ska på konferens med jobbet i morgon.

Sedan vill jag tacka alla er som röstade i min lilla marknadsundersökning häromdagen. Det verkade som om pocket vann men tätt följd av danskt band 🙂

Må så gott!