Etiketter

var jag på igår och hade väldigt trevligt.

Det var Malin Roca Ahlgren som släppte sin roman Stadsfjäril – Barcelona noir.

Stadsfjäril-Barcelona noir

Bilden är lånad från Litet förlags hemsida.

Först satt några glada brudar, tillsammans med författaren dagen till ära, på en restaurang två timmar innan.

Alltid lite nervöst att träffa ”nya” människor men när jag kliver in så sitter Jenny där som jag lärde känna för ett tag sedan. Det var många glad brudar där och jag är väldigt tacksam över att jag fick frågan av Annelie att hänga med. Jag hade mycket trevligt, så tack Annelie!

Strax innan klockan 18 begav sig ett glatt gäng till Äppelvikens bokhandel där boksläppsfesten skulle vara. En av sakerna som jag hade sett fram emot var att få träffa Nina Larsdotter Lööw som är ägare, förläggare samt författare på Litet förlag . Hon var precis så härlig och underbar som jag hade trott. Det ska bli spännande att få följa hennes resa med Litet förlag och sitt författarskap.

Som sagt, det var en hel del människor som man ”kände” igen från bloggvärlden. Trevligt att äntligen få träffa Ida Axelsson som även hon kommer ut med sin spänningsroman, Svart skugga, på Litet förlag.

Jag vill även tacka tjejerna för en mycket trevlig och avslappnad förfest Annelie, Caroline, Maria, Nina, Perny, Ebba, Jenny och sist men inte minst Eva som jag träffade på Romancekursen och som kom inrusande efter tre timmars bilfärd från Uppsala till Alvik.

En bok som jag fick i min hand under kvällen var Eva-Lisas bok Lex limbo som nu tillsammans med Malins ligger på mitt nattygsbord.

Formgivaren till dessa böcker, Jessica Eklund, har gjort ett mycket bra jobb för böckerna är oerhört snygga.

LexLimbo

 

Bild lånad från Litet förlag

Som sagt jag hade en mycket trevlig kväll, jag och Jenny var de sista att lämna 🙂

Min idé från dag ett med mitt skrivande har varit att jag ska ge ut mina böcker på eget förlag (kan själv) eller HOI som jag hörde om under kursen i London med Ann Ljungberg i mars 2012. Jag skulle inte skicka mina alster till något ”förlag” men när jag ser drivet och engagemanget hos Litet förlag (Nina) blir jag lite avundsjuk, jag skulle också vilja vara med i en sådan där gemenskap 🙂

Jag önskar alla deras författare lycka, välgång och en mycket bra bokförsäljning.

Jag avslutar detta inlägg med en hänvisning till Dag Öhrlunds blogginlägg som är precis det jag känner och har känt en längre tid.

Bokkartan är på väg att ritas om och det gäller att hänga med i svängarna så jag instämmer med Dag, jag applåderar en ny tid i bokbranschen.

Nästa helg är det dags för Skrivarweekend för karaktärssugna 🙂 Längtar!