Jag gillar inte att gå på gym utan det närmaste jag kommer till att träna är att promenera. Det är den enda motionsformen jag kan göra utan att ha en pistol mot huvudet. Och det har väl sjunkit in vid 42 års ålder att jag aldrig kommer bli något tränings-freak. Men när det kommer till att prestera ord till mitt manus och se till att nå mina mål som jag kommer skriva mer om i morgon då finns det inga genvägar. Här måste jag bara lyckas. Dels är det att jag har berättat för alla jag känner att jag skriver och kommer ge ut en bok. Då kan jag inte misslyckas, får inte misslyckas. Tänker inte misslyckas.

 

Marathon

Marathon (Photo credit: Wikipedia)

 

 

 

 

 

 

Och nu har jag en deadline att jobba emot. Så i kväll skrev jag 2,583 ord och jag mår så bra. När jag får skriva och sitta för mig själv några timmar släpps det ut något i min kropp som är ren och skär glädje. För jag vet hur sur och grinig jag blir när jag inte kan skriva av olika anledningar.

Det är en balansgång att ha familj, heltidsjobb och sin hobby (än så länge) att vårda. Allt som oftast känns det som om något får ge vika. Antingen familjen eller hobbyn. För jobbet gör jag på dagen och det blir aldrig lidande. Vilket i och för sig är bra, måste se till att tjäna pengar så jag kan lägga det på mitt skrivande. Ja, ni förstår, det blir som ett ständigt jonglerande.

Men idag har jag varit strukturerad:

Frukost med familjen

Powerwalk

Vikt tvätt och rensat sonens garderob. Fick ihop en hel säck med bra killkläder att ge bort till välgörande ändamål.

Satt i skrivarstugan och fick 1200 ord på pränt.

Lunch

Tvättat två maskiner så nu kan man se bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Har även lagt in allas kläder i respektive garderob.

Skrev två kommande inlägg på bloggen som publiceras i morgon och på tisdag.

Middag och sedan ut i stugan för att få ihop några ord till.

Nu när klockan är kvart i elva på söndagskvällen har jag fått ihop 2.583 ord. Inte illa pinkat! I morgon kommer jag skriva om min nya deadline och hur mitt slutmål ser ut för boken jag skriver.

God natt och ha en bra måndag!