Etiketter

Det sker många mord i min bok och i kväll har jag arbetat med offergalleriet som jag kallar det. Datum för bortförandet och datum när de hittas även namn, ålder och vart dem bor. Även påbörjat deras POV, det första offret är i stort sett färdigt så nu är det bara sju kvar.

Sedan har jag börjat lägga in varje mord i den dramturgiska kurvan, där varje mord får bli toppen. Det är så smart förstår ni, jag har hela kapitelträdet på vänster sida i mitt skrivprogram Scrivener och då kan man skapa, flytta och möblera om hur man vill, fiffigt va?

Det är åtta mord totalt och de visade sig passa in perfekt för jag har planerat in en riktig cliffhanger på slutet 🙂 och det kan jag göra då det här är en serie jag skapar.

Cliffhanger (video game)

Cliffhanger (video game) (Photo credit: Wikipedia)