Sitter med texten och ändrar från ”jag” till ”hon”/”han”. Jag byter perspektiv helt enkelt. Jag började skriva i jag-perspektiv men efter kursen med Sören Bondeson började jag ändra och då jag har skrivit 52.000 ord så har jag lite jobb framför mig 🙂

Och till slut blir man lite trött och alla bokstäver flyter ihop. Då kan man ju bara tänka hur redigeringen kommer gå när boken är ”färdig” för den ”lilla” genomgången.

Som jag har skrivit på min sida ”Om mig” planerar jag en serie med Alice & Co. Som det ser ut nu är det tre böcker men om allt går bra och jag får nya och bra ideér så kommer det nog bli flera böcker. I den första boken börjar jag med två starka karaktärer, Alice och Tyler. Vi får även stifta bekantskapen med Stewart och Sara också men de kommer bli mer framträdande i nästa bok, nr 2. Men min huvudkaraktär är Alice och hennes resa genom alla tre böcker.  Hon har många demoner att brottas med, både inre och yttre.

Det här enorma arbetet kräver att jag strukturerar och planerar bättre och tyvärr kan jag inte göra det i min sköna recliner-fåtölj i vardagsrummet, inte heller i köket och då finns det inte fler platser att sitta på om jag inte i och för sig inreder bastun. Men jag tror mannen kommer protestera då. Jag har samlat på mig en hel del papper, underlag, handböcker om skrivandet. Det måste få plats någonstans. Nu faller det sig så bra att vi har en bod på 8 kvm på tomten som min svärmor har haft till sina instrument. Nu spelar hon inte längre och jag frågade om jag fick använda den till en skrivarstuga, och det gick jättebra 🙂

Jag har drömt om att inreda en liten stuga precis som min favoritpub i London, The Victoria, som för övrigt är en central plats i min bok 🙂

Den vita suddiga cirkeln ni ser i ovankanten av bilden finns på alla bilder jag tog på övervåningen på puben. Visst är det lite kusligt. Den finns inte på några andra av mina bilder som jag tog under Londonresan, bara just på puben och endast på övervåningen. Vad tror ni? Är det något spöke som vill säga mig nåt? Kan kanske vara användbart i mina kommande böcker.

På alla bilder från biblioteket finns denna spöklika cirkel.

Även utanför toaletten men inte lika framträdande dock.

Jag har tittat på Blocket om det finns några Chesterfield fåtöljer som är precis som dem puben har. Jag har hittat några olika och priserna ligger på mellan 5.000 – 9.000 kr så jag får se hur jag gör. Ska sätta in ett nytt fönster, lägga golv (gratis) samt måla och tapetsera. Har även hittat riktigt coola motivtapeter med böcker på, HÄR

Det finns mycket kul man kan göra med mina lilla skrivarlya, jag lägger ut bilder när den är färdig.

Nu måste jag fortsätta ändra i texten, tjing