Etiketter

, ,

I dag har jag ägnat hela dagen i stort sett att sitta med mitt manus, det har skrivits, redigerats, kollats datum, platser, tider, händelser, offergalleri, research, flyttat om, tagit bort, lagt till. Helt enkelt har det varit väldigt rörigt i mitt huvud i dag men å så kul jag har haft. Kreativiteten har flödat.

Jag har även gjort små micropauser, gått en liten promenad, ätit en smörgås eller gjort en kopp te. Tittat till Twitter och Facebook för att se vad alla andra gör denna nationaldag. Två av mina författarvänner, Minna och Anna har ägnat denna dag till skrivandet också och det ska bli så kul att se våra färdiga böcker. Nästa år på bokmässan så kommer författargänget från London att ha en egen monter och det känns härligt med en deadline, om än så lång är vi alla i olika stadier av vårt skrivande och vi ska vara så många som möjligt med färdiga böcker i Göteborg nästa år 🙂

I den stora röran idag har det verkligen hjälpt mig att ha Scrivener som program för mina manus. Man har totalkoll på allt och du lägger upp det precis så som du vill ha det. det är verkligen ett helt makalöst program för författare.

Brain scanning technology is quickly approachi...

Brain scanning technology is quickly approaching levels of detail that will have serious implications (Photo credit: Wikipedia)