du är inte bortglömd ❤

Vad är det som har hänt sen sist vi sågs?

Utgivningsprocessen börjar klarna mer och mer.

Min förläggare och jag anlitade  Pica Pica till att göra omslaget till Dödligt dubbelspel. Det här är en process jag älskar, och det är oerhört spännande när man får tillbaka förslagen. Jag hade nästan bestämt mig men fick beslutsångest, då ringde jag min fantastiska författarkollega Åsa Bonelli som kom med värdefulla inputs.

Jag la fram idéerna men även min förläggare gav input på ett av de andra förslagen. Hon såg nåt i det som jag inte såg, och Cecilia på Pica Pica gjorde ändringarna.

Sen skickade hon två förslag, varav två varianter i ett av förslagen.

Wow! Jag ratade mitt förslag direkt och tog det andra rakt av. Det är galet snyggt! Och jag vet att ni kommer att älska det!

Jag trodde inget kunde toppa Dödlig åtrå men jag måste säga att det här galet snyggt. Och precis som jag älskade och älskar mitt omslag till Dödlig åtrå, älskar jag det här. Jag har sparat ner det på min telefon och tittar på det några gånger om dan. Ni kommer få se det snart, jag lovar 😉

Sen har tidsplanen blivit lite mer färdig och jag har fått en hel del datum att förhålla mig till. Den absolut viktigaste är min deadline när texten ska gå till redaktören, ett arbeta som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Som vanligt, inget nytt under solen där inte.

Min största rädsla är att jag inte har lärt mig nåt från förra gången. Har jag utvecklats över huvud taget eller gör jag samma fel? Kommer jag har lika många kommentarer som ska bearbetas? Det är mina demoner som jag brottas med för tillfället, och att min deadline är 30 november. Har en hel del kvar att skriva. Gudskelov vet jag vad som händer i storyn ända fram till sista sidan.

Jag har fått ett nytt moment i processen, ha en testläsare, och direkt visste jag vem. Anna Keiler, min partner in writing. Vi började en resa mot författarskapet våren 2011 när vi anmälde oss till Författarlinjen. Sedan dess har vi båda blivit publicerade. Anna är grym på text och jag litar på henne till 100%. Om ni vill läsa hennes underbara bok, Nyckeln till det förflutna hittar ni den hos Bokus eller Adlibris.

En annan rädsla jag vet kommer, när boken är klar. Herregud! Vad kommer läsarna att tycka? Och jag vet att alla inte kommer tycka om den men jag har mina demoner,  sittandes på axeln. Den där Jante sparkade jag för länge sen men har ersatts av nån hornliknande varelse.

Något jag jobbar hårt med är att den ska vara minst lika spännande, till och med bättre än ettan. Mer spänning, mer erotik och mer sex. Lite som extra allt på McDonalds, utan ”They fuck you at the Drive-Thru”. Nu fick jag en idé till en erotisk novell 😉 

Men det får inte bli en känsla av transportsträcka för att det är mellanboken.

Jag har hört att helst ska delarna vara fristående. Men det vill inte jag, och kanske skjuter jag mig själv i foten i och med det. Men den bästa behållningen av boken kommer du att få om du har läst Dödlig åtrå så är det bara! Samma ska med Dödlig hämnd när den sen kommer ut. Hela trilogin hör ihop, och mina läsare kommer känna igen sig. Förhoppningsvis tycka om min ton, stil, och framför allt vad jag har gett Alice & Co för utmaningar.

Datumet för boksläpp kan ni lägga in i kalendern redan nu, 21 april! Yippee!

Och om du är bokbloggare och nyfiken på min bok/böcker hör av dig till mig så ser vi till att ordna recex ❤

Min ambition var att ge ut en bok om året, men nu blir det mer luft mellan ettan och tvåan. Vilket är helt okej, Dödlig hämnd planeras att ges ut våren 2017, och då har jag min älskade trilogi färdig. Tänk vad en idé, som jag fick 2010 på en pub i London, The Victoria, kan ställa till med 🙂

Det skulle vara helt underbart om jag kunde ha boksläppet för Dödlig hämnd på The Victoria. Än så länge är det en dröm men man ska aldrig säga aldrig när det gäller mig!

Nu är min plan att börja skriva på Dödlig hämnd direkt efter att Dödligt dubbelspel gått till tryck i början på mars 2016. Men innan dess har jag en hel del arbeta framför mig.

Det är en snårig väg men jag skulle inte vilja vara utan den för en sekund.

Många kramar från en lycklig men trött författare ❤