Idag för ett år sedan, debuterade jag med Sveriges första erotiska deckare.

Resan har varit en blandning av lycka, nervositet, ångest, passion, tvivel, förväntan, serverat i en härlig cocktail!

Den här resan för mig, att bli författare har bara påbörjats och jag kommer göra allt i min makt för att min vision ska bli sann. Att leva på mitt författarskap om fem år.

Det som talar för mig är, att när jag bestämmer mig för något brukar det bli så. Jag är en handlingskraftig kvinna och jag älskar mitt liv. Att stå vid rodret, och se valen jag har gjort leder mig närmare min dröm. Det är en härlig känsla.

Det absolut häftigaste är mina läsare, som tycker om min bok, en del till och med älskar den. Och det är en märklig känsla vill jag lova. Det är ett sånt rus att man får svårt att hålla sig kvar på jorden.

När jag ser tillbaka på året har det varit helt galet, med det är precis som det ska vara och till er som drömmer om att bli författare eller är i början av er resa. Njut av varje sekund och kör så det ryker. Jag lovar att det är värt det!

Jag firar ett-årsdagen med en tävling.

Det ligger till så här: Jag har utkast till kanske 6-8 erotiska noveller men nu börjar fantasin att tryta. Inspiration och tid saknas för tillfället och jag behöver hjälp med nya infallsvinklar. Jag behöver dig, ja, du där bakom skärmen 😉

Om du vill delta och få chansen att vinna ett signerat exemplar av Dödlig åtrå, Sveriges första erotiska deckare, maila mig på susanne.ahlenius@gmail.com och berätta vad du helst skulle vilja läsa om i en erotisk novell.

Ange ”En erotikläsares bekännelser” i mailet ❤

Jag väljer ut de 3 bästa förslagen tillsammans med en författarkollega och kommer meddela vinnarna på mailen då jag kan tänka mig att de flesta kanske vill vara anonyma 😉

Vem vet, ditt förslag kanske blir en av mina publicerade noveller och då hamnar du självklart i författarens tack ❤

Tävligen avslutas den sista september!

För er som är lite blyga av er kan kika in på min författarsida på Facebook, där har jag en utlottning istället. Det enda du behöver göra då är att dela inlägget på Facebook med dina vänner ❤

Kram ❤