Är inne på min andra semestervecka och kan väl säga att vädret varit så där. Har inte behövt ta på mig några sommarkläder över huvud taget vilket känns lite surt. Å andra sidan har jag inte dåligt samvete när jag ska sätta mig och skriva, vilket är underbart.

Inte för att jag har varit sysslolös direkt, vi har haft en hel del projekt här som nu börjar närma sig slutet. Det sista var att montera en bokhylla till skrivarstugan. Det kommer bli mycket mysigare där ute och nu funderar jag på om jag ska måla väggarna med lite färg, det mesta är vitt och det kan bli lite tråkigt i längden. Vi får se.

Det jag behöver ägna tid till är att skriva och det går framåt vilket är bättre än bakåt.

Det verkar som om många är på semester, vilket jag ser på flödena på alla sociala medier. Jag hoppas att ni skriver så pennan glöder!

Kram från Susanne ❤