Här har Helena, som har bloggen Skriva Läsa Leva tagit sig tid till att läsa Dödlig åtrå

Jag är så oerhört tacksam för alla som läser min bok ❤

Det som gör som mig extra glad är att hon skriver så här:

Ett litet tillägg. Jag har följt Susannes blogg under några år och vägen till att bli debutant (september förra året) Hon är en inspiration och förebild för alla som skriver, med en hängivenhet som hon lyckas fokusera till handling och dessutom sätta ord på. Väl värt att titta in hos henne, speciellt om du är intresserad av skrivprocessen.

Tänk att lilla jag inspirerar andra som har skrivardrömmar och blir kallad en förebild. Jag blir varm i hjärtat när jag läser det. Tusen kramar till dig Helena ❤

Helena läser grymt mycket böcker så vill du ha koll på böcker är hennes blogg ett måste att följa.