just nu är det inte skrivandet som är prioriterat. Tiden har inte funnits till helt enkelt och det är något jag måste acceptera, fast det är svårt. Det gör nästan ont i kroppen men vissa saker måste gå före de här dagarna. Viktiga saker, som att min underbara dotter tar studenten på fredag. Helt galet att den lilla tjejen, som inte för så länge sedan blåste ut ljuset på tårtan när hon fyllde ett.

Vart har tiden tagit vägen?

Det är mycket att fixa och ibland undrar jag hur folk hinner med att jobba men som med allt annat är det planering som gäller. In i minsta detalj.

Jag är en tjej som gillar att ha många bollar i luften, för övrigt ett talesätt jag avskyr men nu är det passande. Men jag tänker på manuset i alla fall och det är alltid något.

Å som om jag inte redan hade mycket att göra har jag anlitat en viktcoach. Vet i och för sig inte om han kan kallas viktcoach men jag tycker det passar. Nu kan det tyckas att jag behöver mycket coacher men skrivandet och hälsan är viktiga saker för mig. Om jag ska må bra både i kropp och knopp är det här något jag måste göra. Jag har till och med startat en wordpressblogg för just det här ändamålet. Om du vill följa med mig på min viktresa är du hjärtligt välkommen till: Tjejen som ville bli smal 

Det är många som kämpar med vikten på ett eller annat sätt. Egentligen ska man inte behöva det men för mig har det varit något jag gjort så länge jag kan minnas och nu är det dags att sätta stopp. Sötebrödsdagarna är över och hälsan står i fokus. Jag måste programmera om den här hjärnan som jag har blivit begåvad med och om jag har en sån profil, att jag är en mat/sockermissbrukare, borde det kunna gå att styra in den på träning/hälsosamt matmissbruk istället. Men jag vet, det är inte lätt, men vad är det som är lätt här i livet egentligen? Du måste kämpa och det är ingen annan än du själv som måste se till att göra den förändringen.

På söndag är det dags att sätta sig med texten igen för jag har fått tillbaka det från min coach och nu är det bara att se till att ”crunch some numbers”.

Det helt galet att det redan är juni, vart tog maj vägen? Snart är det semester och tre veckor ledigt. Ska bli underbart härligt för jag ska bara vara hemma och mysa med familjen, skriva roman, skriva noveller, träna, äta rätt.

Nu måste jag sticka vidare till min andra blogg för i morgon börjar jag på mitt kostschema.

Tjingeling ❤