I måndags var jag och sju andra Hoi författare på Solnadals värdshus.

Det var Deckarvännerna som hade jubileumsmiddag och de hade bjudit in oss för en trevlig pratstund där vi fick presentera våra böcker.

I dessa tider är det mycket roligt som händer och jag har fått tacka nej till en del saker för att nu prioriterar jag mitt manus. Men det här kunde jag inte säga nej till. Alltid lika trevlig att träffa författarkollegor och alla från Hoi vilket är extra roligt då vi inte ses så ofta.

Elisabeth Akteus Rex, Gabriella Ullberg Westin, Kamilla Oresvärd, Pia F Davidsson, Maja Britzelli, Susanne Boll, Christina Granbom med sällskap och tillika fotograf, Thomas Eriksson.

Efter en tipsrunda satte vi oss till bords och en rolig iakttagelse var att medlemmarna i Deckarvännerna var alla klädda i blommigt och färgglada kläder medan vi författare var svartklädda, se bilderna nedan.

Känns som om vi får jobba på en mer färgglad dresscode!

Vi hade en mycket trevlig kväll ❤

unnamed-11

Susanne Boll och Nisse Scheman i samspråk om böcker såklart

unnamed-12

Nisse och Leif-Rune i samspråk med Gabriella Ullberg Westin.

unnamed-14

Nedre vänster: Elisabeth Akteus Rex, Gabriella Ullberg Westin, Kamilla Oresvärd, Pia F Davidsson Nedre höger: Maja Britzelli, Susanne Ahlenius, Susanne Boll, Christina Granbom Fotograf: Thomas Eriksson