att göra blir jag lite som en yr höna.

Svårt att fokusera på en sak när jag vet att tusen saker väntar på att bli gjorda, kan även fokusera på helt oviktiga saker. Både på jobbet och privat.

Jag har börjat träna styrketräning och kom igång väldigt bra tills jag var tvungen att hoppa in i receptionen på jobbet där man sitter fast mellan 9-16:30 och det väller in både samtal, mail och kollegor som vill ha hjälp med olika saker. Visst, det är roligt att ha att göra men just nu är det en aningens för mycket. Och tyvärr har styrketräningen fått stryka på foten men å andra sidan är jag inne på min nionde vecka utan socker och igår köpte jag ett par byxor i medium och då har det hänt grejer. Jag har gått från Large till Medium vilket fick min dag att bli extra bra!

Sedan har jag mina skrivprojekt, del två i trilogin som kommer tillbaka från min coach vilken dag som helst och som jag vet kommer bli ett mastodontjobb fram till den 15 maj när den ska skickas in till förlaget.

Jag jobbar parallellt med mina erotiska noveller och novellbidraget som ska vara med i en antologi i september på Litet förlag. Det är ubersvårt att skriva en novell på 8.000 tecken!

Idag har jag också bokat hotel och flyg till Bokmässan och det var något jag inte var helt säker på att jag skulle åka till men nu blir det så i alla fall. Förra året som debutant var en omtumlande upplevelse och då sa jag till mig själv att jag inte skulle åka nästa år men man säger så mycket och glömmer sånt som är dåligt 🙂

För att inte tala om alla tankar som virvlar runt i huvudet med pressen av att skriva en bra tvåa, få ordning på novellerna och leverera en riktigt bra novell till Litet förlag som har samlat ihop en fantastisk skara kända och mindre kända författare till antologin där allt överskott går till organisationen Min Stora Dag.

Sedan måste jag börja tänka på hur bok tre ska bli, kanske inte börja skriva på den men när jag nu skriver tvåan måste jag börja involvera tankar på trean

Det är och kommer att bli ett riktigt fantastiskt år 2015 och jag hoppas att jag inte kommer att göra mitt förlag och läsare besvikna.

Just det har även anmält mig till en kurs, en filmmanuskurs som börjar i april. Ni som har följt min blogg vet ju att jag är en kursmissbrukare.

Så det är en hel del som rör sig i den här skallen som vanligt!

Många kramar ❤