har gjort under med den här tjejen 🙂

Hela december var galet mycket att göra med mitt ordinarie jobb, signeringar, familj och jul. Min bokförsäljning har väl gått okej, inga överväldigande summor och en del beställningar under december från bokhandeln, mest från internetbokhandlarna såsom, Adlibris, Bokus och CDon.

Jag har utmanat mig själv och när jag tog semester den 21 december var det en mycket trött tjej som loggade ut från alla måsten.

Julen firades med familjen, svärmor och svägerska. Det var avkopplande. Jag skrotade runt i mysbyxor och hoddietröja från Goswear. Åt gott och tittade på massor av bra filmer. Total avkoppling ❤

Den 28 december lyfte vi mot Teneriffa och två veckors sol och bad. Jag tog med mig datorn ifall jag skulle skriva något, men vet ni? Jag läste istället en hel del böcker på min Kindle. Galet smidigt där jag loggade in på mitt konto på Bokon och köpte lite reslektyr och laddade ner dem till Kindlen. Smidigt som tusan.

När vi landade på Teneriffa och kom ut i solen fick jag ont i ögonen. Då vet man att man har levt i ett mörker de senaste månaderna.

Vi hade det underbart med god mat och varmt klimat, 25 grader! Precis vad doktorn ordinerade familjen Ahlenius ❤.

Två veckor gick fort och nu är jag hemma igen. Det var en chock att kliva ut på Arlanda igår natt vill jag lova och -5 välkomnade oss utanför glasdörrarna. Burr! Det blev inte lättare med kylan när pelletsen tagit slut i vår värmeanläggning och ett iskallt hus, nästan som en isglass, väntade på oss. Jag sov med mössa, ullstrumpor och flanellpyjamas och duntäcke.

Jag skulle lätt kunna flytta till Teneriffa. Skita i det här landet mellan nov-april och sitta på en mysig balkong med havsutsikt och skriva den ena efter den andra bästsäljaren och casha in storkovan 😉

Men som sagt, nu är jag tillbaka i verkligheten!

Må så gott!