Etiketter

,

Som författare ägnar sig nog de flesta till att googla sig själva. Mer eller mindre. Även jag gör det och det är med skräckblandad förtjusning vill jag medge.

Nu har jag inte gjort det på ett tag och döm om min förvåning när jag hittar en recension i Borås Tidning av Bengt Eriksson. Det är stort att bli recenserad av Bengt och även att hamna i en väl ansedd tidning. Det var även Bengt som skrev guiden i Expressen, det bästa ur deckaråret 2014 där jag finns med!

Bengt skriver att jag kanske skulle ägna mig mer åt själva deckaren och till viss del kan jag hålla med honom, men, och som ni vet är det alltid ett men, jag vill stå ut på den enormt stora deckarkartan och det gör jag med min erotiska deckare. Jag vill också tro att mina läsare och framtida läsare gillar just blandningen av de två delarna. Till och med tre delar (deckare, sex och romantik) enligt Bengt. Även där håller jag med honom 🙂

Det är en fin balansgång att gå på och visst skulle det vara ”enklare” om jag skrev en renodlad deckare, men det finns redan så pass många och bra författare som gör det briljant. Jag skulle säkerligen också göra det väldigt bra, men jag vill göra något annorlunda. Och jag älskar att skriva inom den här ”trekanten” 😉

Min alldeles egna hybridgenre, erotic crime. Jag får lita till min magkänsla och hålla mig till löftet om att skapa mig ett namn inom erotic crime, fast det är också lockande att skriva en renodlad deckare. Först ska jag bli färdig med min erotiska deckartrilogi, sen får vi se vart boksidorna bär.

Jag har fått enormt mycket bra respons från mina läsare och det gör mig galet tacksam och ödmjuk. På det nya året fick jag ett privat meddelande från en etablerad författare som jag uppskattar och ser upp till väldigt mycket. Hon gillade den och skrev att den var mycket bra!

Sedan fick jag en kommentar här på bloggen från Sune, vi har endast träffat via bloggen, men att han har läst min bok och gillade den betyder enormt mycket för mig.

Varje enskild läsare skulle jag, om jag kunde, ge en varm kram för att ni tar er tid att läsa och lämna kommentarer. Det ger mig bränsle till att fortsätta och ge er en ännu bättre uppföljare.

Jag hade inte i mina vildaste fantasier anat att någon som jag, en förortsbrud utan akademisk utbildning, kunde skriva en bok som skulle uppskattas så mycket av andra. Det är verkligen en helt otrolig känsla när ni hör av er och tycker om min bok. Jag kommer nog aldrig att vänja mig ❤

Det nya året kommer innebära nya rutiner när det kommer till mitt skrivande. Här ska det produceras och för det krävs ett bra sittfläsk, inga distraktioner och ett jävlar anamma.

På tal om nya rutiner, nu har jag fem dagar kvar av min semester och jag hade tänkt att ägna några av de dagarna till att skriva, men det är så underbart att få umgås och rå om familjen att jag nog tar det lite lugnt. Sedan lovar jag att sätta fart 🙂

Historien finns hela tiden i mitt huvud, vi är som ett strävsamt gammalt par där vi avslutar varandras meningar, men viss friktion föreligger när det ska till att staka ut vägen vi ska gå. En väg som ska fyllas med tonvis av konflikter som ger en nagelbitande läsning som kryddas bäst med sex, erotik och kärlek.

Många kramar från en lycklig författare ❤