är något jag sällan drabbas av, men nu när jag skriva mina blogginlägg är det helt tomt, blankt.

Jag vill skriva något bra och fyndigt men kan inte komma på en enda grej. Är jag för trött eller kanske för utvilad? Jag är inne på min sjunde semesterdag och det har varit helt underbart skönt att bara få vara med min älskade familj. Skrota runt i mjukisbyxkor, äta gott och bara slappa. Det har blivit mycket tv-tittande. Inget skrivet tyvärr, men det kommer.

Även fast jag inte skriver har jag konstant en dialog med mina karaktärer, nu pratas det hej vilt om hur de vill att första kapitlet ska börja på del två (Dödligt dubbelspel) och vi kan väl säga att vi inte är helt överens. Ännu.

Som jag skrev i tidigare inlägg blir 2015 ett skrivande år och det kommer bli underbart skönt. Jag längtar, men först måste jag ladda upp batterierna ordentligt.

Skrivandet kommer också få konkurrens med min träning under 2015. Jag måste ta mig i kragen när det kommer till den biten. Kroppen har tyvärr börjat protestera på en del ställen jag inte riktigt gillar. Magen är inte okej och om det beror på för mycket stress och oro den senaste tiden vet jag inte men något jag måste kolla upp tillsammans med ryggen som ger sig tillkänna i tid och otid och där har värken visat sig på ställen jag inte haft tidigare. Kan bero på för lite träning men något jag vill kolla upp. Jag har ingen skrivkramp men ryggkramp 🙂

Om jag bara får ordning på kroppen så kommer knoppen nog må bra också.

Önskar er en fortsatt bra dag ❤